detaylı ultrason ?

affection

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
45
0
86
37
Ankara
Merhabalar. İstanbul avrupa yakası için detaylı ultrason yaptırabileceğim hastaneler ve fiyat bilgileri ile ilgili fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var. yardımcı olabilirseniz memnun olurum :)

Annem kimse sana yardımcı olmadı mıı:(

Merhabalar. İstanbul avrupa yakası için detaylı ultrason yaptırabileceğim hastaneler ve fiyat bilgileri ile ilgili fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var. yardımcı olabilirseniz memnun olurum :)

Tavsiyeler üzerine bu cuma Prof. Dr. Recep Has'a gideceğim. İnternetten araştırabilirsin. 400 TL

ben maslak acıbadem hastanesinde prof. dr. ibrahim bildiriciye gidiyorum. kendisi aynı zamanda perinatologtur. bence hastanenin en iyi profesörü çünkü birkaç arkadaşımdan duyduğum kadarıyla riskli bir durumda tüm uzmanlar son kararı kendisine bırakıyorlarmış ona danışıyorlarmış. detaylı ultrason fiyatına gelince 1110 TL cari fiyatı fakat özel sağlık sigortan varsa indirim oluyor. ben acıbadem sigortalıyım o yüzden 586 TL ye düşüyor benim ödeyeceğim miktar ki onunda % 80 inini sigortam kalanı da ben ödüyorum.

ben maslak acıbadem hastanesinde prof. dr. ibrahim bildiriciye gidiyorum. kendisi aynı zamanda perinatologtur. bence hastanenin en iyi profesörü çünkü birkaç arkadaşımdan duyduğum kadarıyla riskli bir durumda tüm uzmanlar son kararı kendisine bırakıyorlarmış ona danışıyorlarmış. detaylı ultrason fiyatına gelince 1110 TL cari fiyatı fakat özel sağlık sigortan varsa indirim oluyor. ben acıbadem sigortalıyım o yüzden 586 TL ye düşüyor benim ödeyeceğim miktar ki onunda % 80 inini sigortam kalanı da ben ödüyorum.

fiyatı oldukça yüksekmiş ve şu an için çok hayati bir harcama olduğunu düşünmüyorum. daha uygun fiyatlı bir yer tercihim olur. kısmet olursa doğumumu acıbadem de yapcam. benim eşimin de özel sigortası var fakat benim ondan yararlanabilmem için kendi sigorta kesim tarihim üzerinden belirli bir gün geçmesi gerekliymiş onu bekliyoruz. yine de teşekkür ederim :)

Beklenen koca bir dört senenin üzerine hamile kaldım ya sonuç...Doktor bebek görünmedi yolk var bebek yok kalp atışı alamıyoruz dendi 15 gün daha beklememiz istendi gözlerim doldu hissettim, anladım bir şey olacak kötü bir şey bizim için çok kötü bir şey,içimdeki his her geçen gün kemirdi bitirdi umutlarımı; alıştırdım kendimi söylenebilecek her türlü kötü habere.Gittik bir umut izledik ekranı öyle bir umut ki bu, öyle bir izlemek ki tarifi yok...Yolk var kese büyümüş bebek yine yok,5 gün bekleyelim göremezsek kürtaj denmişti!Ne kolay dile büyük umutlar,büyük hayaller ve sonucu...Bir kaç doktor gezdikten sonra dün Prof. Dr. Recep HAS' a gittik ve o muhteşem insanla orda tanışmış olduk.Bütün dünya başımıza yıkılmış gibi; kimse yaşamamış gibi ;biz seçilmişiz gibi gezerken Recep Bey bize yumuşak bir dille, yatıştırıcı bir üslupla öyle güzel anlattı , öyle güzel tarif etti ki başımıza geleni;ilk defa sözleri tokat gibi yemeden anladık olayı. Bu durum olağan %15 olabilen bir durum siz normalsiniz,bekle kendiliğinden düşsün kürtaj iyi bir şey değil zaten kese bozulmaya başlamış bu da normal adet kanamasının biraz daha fazlası ve adet sancısı gibi ;düşükten sonra mutlaka görünmelisin içerisi parça kalmadan toparlayabilmiş mi kendini diye.Sözler ağzından öyle umut verici dağılıp içimize öyle bir aydınlık ve ferahlık serpti ki...Rahatladık, içimizdeki karanlık birden dağıldı huzur gibi meditasyon gibi...Dosyamız ve cdmiz hazırlanmış bir şekilde bize verildi en azından bir dahaki hamileliğimde doğru düzgün bir belgem var elimde gösterebileceğim. Allah razı olsun her doktor senin gibi işini tam yapan, hastalarına anlayışla yaklaşan, empati kurup anlatabilen, tatlı dilli güler yüzlü olsun insan olsun!Senden öğrenecekleri çokk şey var sevgili Recep Has yolun açık aldığın para gani gani helal olsun.Vee bu hikaye de burda bu şekilde sonlandı kızlar şimdi bekliyorum düşüğümü ama üzülmüyorum artık en azından bu duyguyu tattım eşime de kısa da olsa yaşattım durmak yok yola devam...

Back
X