Detaylı Ultrason

Medipol Mega da detaylı ultrasona giren var mı?
Benimde detaylı zamanım geldi bende istanbuldaki fiyatları öğrenmek isterim siz fiyat aldınız mı megadan benim gittiğim hastane 550 istiyor çok fazla geldi başka hastanede yaptıracsğımda

Benimde detaylı zamanım geldi bende istanbuldaki fiyatları öğrenmek isterim siz fiyat aldınız mı megadan benim gittiğim hastane 550 istiyor çok fazla geldi başka hastanede yaptıracsğımda
Mega 500 dedi banada çok geldi uzaya çıkarmıyolarki her yer gibi 20 25 dk bakıp göndercekler

Ay aynen ya daha uygun bakan bir hastane arayışındayım açıkcası duyarsanız fln bana haber verirseniz sevinirim

Ay aynen ya daha uygun bakan bir hastane arayışındayım açıkcası duyarsanız fln bana haber verirseniz sevinirim
Nisa hastanesi reyhan hanımdan bahsettiler ama arayamadım henüz tam fiyat için sizde bi arayın isterseniz

Nisa yenibosnadaki galiba adını çok duymuştum arıycam bir kaç hastane var zaten önce buradan bilgi alayım dedim teşekkürler

Nisa yenibosnadaki galiba adını çok duymuştum arıycam bir kaç hastane var zaten önce buradan bilgi alayım dedim teşekkürler
Şimdi yazdılar burdan reyhan hanıma giden olmuş 300 liraymış perinatologmuş onuda megadaki doktoru yönlendirmiş. Ekstra bi bilgin olrusa banada yaz canım

Esenyurtta, Esencan hastanesinde Gülseren Hanım var, ben Ocak ayında 12-14 hafta arası 1. detaylı ultrasonu ona yaptirmistim çok memnun kaldım, güler yüzlü ilgili bir bayan. Sorularımı sıkılmadan cevaplamisti. Sigortliya 180 liraydi.
Şimdi 20-23 hafta arası 2. detaylı ukltrason zamanim geldi, Esencan Hast. aklımda ama yine de fiyat araştırması yapiyorum. Esencanda renkli bakıyorlar ve cd veriyorlar, fiyatı sigortaliya 280 lira.
Bu arada Büyükçekmece Kolonda, Altan beyi öneren birisi oldu ancak fiyat bilgisi veremedi, onu merak ediyorum, fiyat bilgisi olan var mi orası için?

Back
X