Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim bulundugumuz yerde devlette yoktu o yuzden ozele yonlendirildim fakat birkac secenegim vardi arastira sorustura karar vermem 2 haftayi buldu. Daha once ayrintiliya girmis olanlardan referans alin cunku bakan doktorun tecrubesi ve gorebilmesi cok onemli. Fiyattan ote bakan doktorun mesleginde iyi olmasina dikkat edin.Ben de tam konu açacaktım, varmış.
Benden de doktorum ayrıntılı ultrason istedi. Çok heyecan yaptım :)
Yalnız doktorum devlette de yaptırabilirsin dedi, boşuna 300 lira civarı para vermeyin dedi. Doktorum özelde ancak anlaşmalı olduğu kuruma yönlendirecekti ben devlet istemem deseydim.
Devlette yaptıran var mı hiç? İstanbul'da ikamet ediyorum bu arada...
Bizim bulundugumuz yerde devlette yoktu o yuzden ozele yonlendirildim fakat birkac secenegim vardi arastira sorustura karar vermem 2 haftayi buldu. Daha once ayrintiliya girmis olanlardan referans alin cunku bakan doktorun tecrubesi ve gorebilmesi cok onemli. Fiyattan ote bakan doktorun mesleginde iyi olmasina dikkat edin.
Haklisiniz ama insanin ici rahat ediyor. Damarlarindan tutun kalbindeki odaciklara kadar gorebiliyorsunuz. Ben bu konuda iyi bir perinatalog bulamadim ama harika bir radyologa gittim. Bebegimin her yerini tek tek gostererek detayli bir sekilde anlatti her seyi. Hatta benim minik inatci kecim yuzunu gostermemek icin kafasini gomdu ama sağolsun doktorumuz bir seyler ikram edip (bebek hareket etsin diye) biraz bekletip tekrar aldi yuzunu gorebilmemiz icin. Umarim siz de iyi bir uzman bulabilirsinizEvet biraz araştırdım öyleymiş, bakan kişinin bilgisi çok önemli...Bakalım ne yapacağım. İnsanın gözü para vs. görmüyor bu durumlarda. Ama tabi ki herşey Allahtan, bakalım...
Haklisiniz ama insanin ici rahat ediyor. Damarlarindan tutun kalbindeki odaciklara kadar gorebiliyorsunuz. Ben bu konuda iyi bir perinatalog bulamadim ama harika bir radyologa gittim. Bebegimin her yerini tek tek gostererek detayli bir sekilde anlatti her seyi. Hatta benim minik inatci kecim yuzunu gostermemek icin kafasini gomdu ama sağolsun doktorumuz bir seyler ikram edip (bebek hareket etsin diye) biraz bekletip tekrar aldi yuzunu gorebilmemiz icin. Umarim siz de iyi bir uzman bulabilirsiniz![]()
Bildiğim kadarıyla eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyormuşBen de tam konu açacaktım, varmış.
Yalnız doktorum devlette de yaptırabilirsin dedi, boşuna 300 lira civarı para vermeyin dedi. Doktorum özelde ancak anlaşmalı olduğu kuruma yönlendirecekti ben devlet istemem deseydim.
Ben bebege zararı olurmu diye tedirgin oluyorum hala karar veremedimArtik tum hamileleri ayrintili ultrasona yonlendiriyor doktorlar ben de gecen hafta girdim ayrıntılıya. Canınızı sikmayin rutin bir kontrol olarak gorun hatta bebeginizin ilk fotoğrafını da aliyorsunuz. Aslinda heyecan verici dakikalar oluyor yalniz dikkat etmeniz gereken sey ayrintili ultrasonu yapacak kisinin tecrübesi ve bilgisi.
Etrafimdaki herkes yaptırdi ben hic bebegi zarar gorene rastlamadım. Icin rahat olsun normal ultrasondan farki yok. Esas yaptirmazsan icinde bir acaba kalabilir.Ben bebege zararı olurmu diye tedirgin oluyorum hala karar veremedim
Ben 28 inde Marmara üniversitesinde yaptircam canim bakalım merakla bekliyorum nasıl olucak 18 ile 24 haftası yapıyormuş Marmara üniversitesiBen de tam konu açacaktım, varmış.
Teşekkür ederimEtrafimdaki herkes yaptırdi ben hic bebegi zarar gorene rastlamadım. Icin rahat olsun normal ultrasondan farki yok. Esas yaptirmazsan icinde bir acaba kalabilir.
Ben 28 inde Marmara üniversitesinde yaptircam canim bakalım merakla bekliyorum nasıl olucak 18 ile 24 haftası yapıyormuş Marmara üniversitesi
Bildiğim kadarıyla eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyormuş
Canım ücretsiz bu arastirma hastanesi kaynarcada Anadolu yakasında bilmiyorum sana yakinmi gebe polikliniğinden randevu aliyorsun ikili yada üçlü test sonucunla gidiyorsun sana perinatolojiden randevu günü veriyor 1 hafta sonra falan gel diyor gidiyorsun ultrasona aliyor bakalım alcak beni geçen çarşamba gün almaya gittim bu perşembe ye gün verdi, birde Zeynep kamil de varmış detaylı ultrason ama bana uzak olduğu için Marmara üniversitesini tercih ettim inş memnun kalırımOraya nasıl gidiliyor cnm randevuyla mı yine, ücretli mi peki?
Ben de çok merak ediyorummm :)