• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detayli ultrason

Melegim80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
86
61
3
Merhaba kızlar ben 17+4 günlük hamileyim doktorum detaylı ultrason istiyo ama ben tedirgin im yaptıranlardan cevap bekliyorum

merhaba arkadaşım. ben 20 haftalık hamileyim tüp bebek .12 . haftada dopler dedikleri ultrasyona girdim şimdide peritonoloğa yönlendirdiler, .ister istemez endişeya kapıldık acaba birşey mi var diye doktor yok birşey genel kontrol amaçlı gönderiyoruz sıkıntı yok dedi . yarın hem peritonoloğa hem de kendi doktoruma gideceğim inşallah herşey yolundadır,,,

Artik tum hamileleri ayrintili ultrasona yonlendiriyor doktorlar ben de gecen hafta girdim ayrıntılıya. Canınızı sikmayin rutin bir kontrol olarak gorun hatta bebeginizin ilk fotoğrafını da aliyorsunuz. Aslinda heyecan verici dakikalar oluyor yalniz dikkat etmeniz gereken sey ayrintili ultrasonu yapacak kisinin tecrübesi ve bilgisi.

Ben de tam konu açacaktım, varmış.

Benden de doktorum ayrıntılı ultrason istedi. Çok heyecan yaptım :)

Yalnız doktorum devlette de yaptırabilirsin dedi, boşuna 300 lira civarı para vermeyin dedi. Doktorum özelde ancak anlaşmalı olduğu kuruma yönlendirecekti ben devlet istemem deseydim.

Devlette yaptıran var mı hiç? İstanbul'da ikamet ediyorum bu arada...

niye tedirginsin anlamadım.
herkesten isteniyor ve yaptırılması önemli.
ben de haftaya gideceğim.

Yalnız doktorum devlette de yaptırabilirsin dedi, boşuna 300 lira civarı para vermeyin dedi. Doktorum özelde ancak anlaşmalı olduğu kuruma yönlendirecekti ben devlet istemem deseydim.

Bizim bulundugumuz yerde devlette yoktu o yuzden ozele yonlendirildim fakat birkac secenegim vardi arastira sorustura karar vermem 2 haftayi buldu. Daha once ayrintiliya girmis olanlardan referans alin cunku bakan doktorun tecrubesi ve gorebilmesi cok onemli. Fiyattan ote bakan doktorun mesleginde iyi olmasina dikkat edin.

Bizim bulundugumuz yerde devlette yoktu o yuzden ozele yonlendirildim fakat birkac secenegim vardi arastira sorustura karar vermem 2 haftayi buldu. Daha once ayrintiliya girmis olanlardan referans alin cunku bakan doktorun tecrubesi ve gorebilmesi cok onemli. Fiyattan ote bakan doktorun mesleginde iyi olmasina dikkat edin.

Evet biraz araştırdım öyleymiş, bakan kişinin bilgisi çok önemli...Bakalım ne yapacağım. İnsanın gözü para vs. görmüyor bu durumlarda. Ama tabi ki herşey Allahtan, bakalım...

Evet biraz araştırdım öyleymiş, bakan kişinin bilgisi çok önemli...Bakalım ne yapacağım. İnsanın gözü para vs. görmüyor bu durumlarda. Ama tabi ki herşey Allahtan, bakalım...
Haklisiniz ama insanin ici rahat ediyor. Damarlarindan tutun kalbindeki odaciklara kadar gorebiliyorsunuz. Ben bu konuda iyi bir perinatalog bulamadim ama harika bir radyologa gittim. Bebegimin her yerini tek tek gostererek detayli bir sekilde anlatti her seyi. Hatta benim minik inatci kecim yuzunu gostermemek icin kafasini gomdu ama sağolsun doktorumuz bir seyler ikram edip (bebek hareket etsin diye) biraz bekletip tekrar aldi yuzunu gorebilmemiz icin. Umarim siz de iyi bir uzman bulabilirsiniz ;)

Haklisiniz ama insanin ici rahat ediyor. Damarlarindan tutun kalbindeki odaciklara kadar gorebiliyorsunuz. Ben bu konuda iyi bir perinatalog bulamadim ama harika bir radyologa gittim. Bebegimin her yerini tek tek gostererek detayli bir sekilde anlatti her seyi. Hatta benim minik inatci kecim yuzunu gostermemek icin kafasini gomdu ama sağolsun doktorumuz bir seyler ikram edip (bebek hareket etsin diye) biraz bekletip tekrar aldi yuzunu gorebilmemiz icin. Umarim siz de iyi bir uzman bulabilirsiniz :KK66:

Aa ne güzel, İstanbul dışındasınız sanırım. İstanbul olsaydı orayı tercih edebilirdim ben de... İnşallah benimki de iyi olur, çok merak ediyorum endişe ediyor insan birşey var mı diye...

Allah bağışlasın yavrularımızı, sağlıklı sıhhatli ve hep mutlu olsun miniklerimiz...

Bildiğim kadarıyla eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyormuş

Artik tum hamileleri ayrintili ultrasona yonlendiriyor doktorlar ben de gecen hafta girdim ayrıntılıya. Canınızı sikmayin rutin bir kontrol olarak gorun hatta bebeginizin ilk fotoğrafını da aliyorsunuz. Aslinda heyecan verici dakikalar oluyor yalniz dikkat etmeniz gereken sey ayrintili ultrasonu yapacak kisinin tecrübesi ve bilgisi.
Ben bebege zararı olurmu diye tedirgin oluyorum hala karar veremedim

Arkadaşlar bebegime zarar verir mi diye tedirgin oluyorum ve bundan önce 2 tane düşük yaptım şimdide korkuyorum

Ben 28 inde Marmara üniversitesinde yaptircam canim bakalım merakla bekliyorum nasıl olucak 18 ile 24 haftası yapıyormuş Marmara üniversitesi

mrb kızlar bende yarın gidiyorum inş.detaylı usg için. Ben öncearkadaşım yaptırdı bakırköyde bi merkezde çok memnun kaldı bende ordan aldım randevu ama dr.um sonra kendi dediği biryere yönlendirdi. şimdi ikilemde kaldım arkadaşımın dr.u raporu çok beğenmiş ve ark.da çok memnun kalmış. Şimdi hem daha fazla para verip hem memnun kalmamaktan çekiniyorum

Oraya nasıl gidiliyor cnm randevuyla mı yine, ücretli mi peki?

Ben de çok merak ediyorummm :)
Canım ücretsiz bu arastirma hastanesi kaynarcada Anadolu yakasında bilmiyorum sana yakinmi gebe polikliniğinden randevu aliyorsun ikili yada üçlü test sonucunla gidiyorsun sana perinatolojiden randevu günü veriyor 1 hafta sonra falan gel diyor gidiyorsun ultrasona aliyor bakalım alcak beni geçen çarşamba gün almaya gittim bu perşembe ye gün verdi, birde Zeynep kamil de varmış detaylı ultrason ama bana uzak olduğu için Marmara üniversitesini tercih ettim inş memnun kalırım

Back
X