Detayli ultrason

Canım ücretsiz bu arastirma hastanesi kaynarcada Anadolu yakasında bilmiyorum sana yakinmi gebe polikliniğinden randevu aliyorsun ikili yada üçlü test sonucunla gidiyorsun sana perinatolojiden randevu günü veriyor 1 hafta sonra falan gel diyor gidiyorsun ultrasona aliyor bakalım alcak beni geçen çarşamba gün almaya gittim bu perşembe ye gün verdi, birde Zeynep kamil de varmış detaylı ultrason ama bana uzak olduğu için Marmara üniversitesini tercih ettim inş memnun kalırım

He anladım cnm, bana oldukça uzak ben Avrupa yakasındayım. Ama prosedürü öğrendiğim iyi oldu bir an önce karar verip randevumu alayım ben de... Çünkü hemen verilmeyebilir belki gün. Çok teşekkürler, inşallah memnun kalırsın ve sonucun çok çok iyi gelir...

He anladım cnm, bana oldukça uzak ben Avrupa yakasındayım. Ama prosedürü öğrendiğim iyi oldu bir an önce karar verip randevumu alayım ben de... Çünkü hemen verilmeyebilir belki gün. Çok teşekkürler, inşallah memnun kalırsın ve sonucun çok çok iyi gelir...
Çok teşekkür ediyorum canım inş seninki de tertemiz geçer bebisin sağlıklı sıhhatli doğar iyi akşamlar :KK25::KK25:

mrb kızlar bende yarın gidiyorum inş.detaylı usg için. Ben öncearkadaşım yaptırdı bakırköyde bi merkezde çok memnun kaldı bende ordan aldım randevu ama dr.um sonra kendi dediği biryere yönlendirdi. şimdi ikilemde kaldım arkadaşımın dr.u raporu çok beğenmiş ve ark.da çok memnun kalmış. Şimdi hem daha fazla para verip hem memnun kalmamaktan çekiniyorum
Canım merhaba bende sende aynı durumdayım bakırköyde bi yer ve doktorumun önerdiği yer arasında kaldım karar verdin mi acaba nerde gireceğine

Merhaba bende ctesi günü gireceğim doktorumun önerdiği yerde, tam olarak neden girdiğimi ne olduğunu anlayamadım biri beni aydınlatabilir mi ?? Bebeğe zararı var mı ki anlayamadım. Birde giderken bişey götürmem gerekiyor mu

Merhaba bende ctesi günü gireceğim doktorumun önerdiği yerde, tam olarak neden girdiğimi ne olduğunu anlayamadım biri beni aydınlatabilir mi ?? Bebeğe zararı var mı ki anlayamadım. Birde giderken bişey götürmem gerekiyor mu
Nerde giriceksin canım bebeğe hiç bi zararı yok diye biliyorum karından muayene ediliyosun yine zaten bişey götürmende gerekmez

Kadıköy sonomed amaç nedir pekii
sonomed e ne kadar ücret ödediniz ve doktorunuz kimdi. memnun kaldınız mı? umarım güzel sonuç almışsınızdır. bende çağıner hastanesinde ercüment müngene yaptıracağım 400 tl dediler. sanırım gata da da çalışıyormuş ama pek bilgi bulamadım.

sonomed e ne kadar ücret ödediniz ve doktorunuz kimdi. memnun kaldınız mı? umarım güzel sonuç almışsınızdır. bende çağıner hastanesinde ercüment müngene yaptıracağım 400 tl dediler. sanırım gata da da çalışıyormuş ama pek bilgi bulamadım.
Benim doktorum özellikle orda istiyor herşeyi, şükürler olsun bebek iyi.. Banada 490 falan dedi herşeyimizi orda yaptırdık karşıdan geliyorum diye isyan ettim 350 tl ye bıraktılar.. İsmini bilmiyorum biraz yaslı bi beydi ama çok sevdim kendisini

istanbul anadolu yakasında olanlar rad istanbul u kesinlikle arastirin bi derim (umraniyede).ben çok cok memnun kaldim.ayrica doguma kadar 2 kere daha gidicem ücretsiz olarak.

Canım merhaba bende sende aynı durumdayım bakırköyde bi yer ve doktorumun önerdiği yer arasında kaldım karar verdin mi acaba nerde gireceğine

Cnm yeni gördüm msjini... Doktorumun yönlendirdiği de bakirkoydeydi perinatolog ona gittim ama keşke diğer bulduguma gitseydin. İlgi sıfır resmen...

Cnm yeni gördüm msjini... Doktorumun yönlendirdiği de bakirkoydeydi perinatolog ona gittim ama keşke diğer bulduguma gitseydin. İlgi sıfır resmen...
Olsun canım bende renkliye gireli 2 hafta geçti zaten ve bakırköydeki perinatologa değil gop özel hastanesinde docent farklı bir doktora gittim herşeyden çok memnun kaldım artık sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza:)

Arkadaślar merhaba 18 haftalık hamileyim İzmir buca kadın doğum hastanesinde muayene olurdum normalde bu hafta doktorum ayrıntılı ultrason için tepecik Hastanesi'ne gitmemi soyledi bende hem uzak hemde karışık bir hastane olduğu için gitmek istemiyorum yaptıranlar için sorum uygun fiyatlı onerebileceginiz özel hastane var mı ??

Back
X