Detaylı Ultrason

pembiskoala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
93
35
88
Selam Kızlar,

Detaylı ultrason için, istanbulda önerebileceginiz perinatolog var mıdır?
Siz nerelerde yaptırdınız detaylı ultrasonu?

Ben de yaptiricam ..bezmi alem universitesine randevu aldim
175 tl

nerede oturduğuna baglı perinatolog diyince Prof. Atıl Yılmaz hoca Prof. Recep Has hoca, duayen adamlar ancak hem randevu almak zor hemde malum 1000 TL kdr muayene ucretlerı var .. ben Doç. Zeki Şahinoğlu'nun hastasıyım mesela, birde Hakan Apaydın iyi diye duydum arkadaşlarımdan. Umarım yardımı olur

Ben de 16 ocak da prof Recep has'a yaptiracagim çok taninmiş alaninda uzman bir perinatolog ..randevuyu yeni aldim bi zorluk çikmadi .fiyati 600 tl .avrupa yakasinda yeri .

bende Anadolu Yakası Bayan perinatolog arıyorum artık yavas yavas. Randevu alıcam 1-2 hafta sonraya.

Selam Kızlar,

Detaylı ultrason için, istanbulda önerebileceginiz perinatolog var mıdır?
Siz nerelerde yaptırdınız detaylı ultrasonu?
Taksim acıbademde yaptırdım çok memnun kaldım. Normalde fiyatı 600 tl. Sigorta geçerli mi fiyatı ne kadar düşüyor bilmiyorum. Özel sağlık sigortam vardı ben hiç ücret ödemedim

Bu arada bende randevumu aldım dün, Emsey Hastanesi Oya Pekin. en erken 2hafta sonraya verdiler randevuyu, bir tek cuma ve cmts calısıyormus hastanede.

Bakırköyde Ahmet Gül, kesinlikle ayrıntılı ultrason için kendisine gidilmeli, benim gittiğimde 450 tl'di değişmemiş olduğunu düşünüyorum.

Ben 350 lira verdim perinatoloğa gittim üstelik doktorum önermişti. Kilon var görünmez dedi renkli ultrasonda kızımı göstermedi, en azından deneseydi ikna olurdum. Her şey iyi ama kalbinde delikçik varsa göremeyebilirim yine gel dedi bi de korkuttu beni ne olursa olsun doğurucam diyosun dedi imalı bi şekilde ben de çocuk benim çocuğum doğururum dedim(allasen 5 aylık çocuğu doğursan yaşıyo kürtaj mı yapılır yavrucuğa? resmen cinayet, hamile bi kadın gereksiz korkutulur mu), doktoruma sordum delikçik varsa doğumda kapanır kapanmazsa ilaç kapanmazsa ameliyat edilir telaş yapma sorun değil o dedi. Velhasıl paramla rezil oldum, gitme demiyorum git ama en azından makul fiyatlı bi yere git ki olur da memnun kalmazsan başka doktora gidersin. Benimkinin fiyatı yüksekti ikinci doktor için bütçemiz yoktu canımızın sıkıntısıyla kaldık.

Back
X