Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım sat lar aynı. benim 15 hazıran. sen ne zaman gidiceksin detaylı ultrasona. ben ayın 15inde gidicem. bir de benim karnımın alt tarafında kasılmalar başladı 17. haftada doktor magnezyum verdi. başlangıçta işe yaradı ama şimdi içmeme rağmen etki etmiyor. detaylıyı bekliyorum. inşallah sıkıntı yaşamam.millet bu gün itibariyle mart annesi olacağımı çğrenmiş bulunmaktayım....
bide bu gün doktorum detaylı ulrasondan bahsetti en geç ayın 15ine kadar yaptırmam gerek![]()
canım benimki bu ayın 12sinde detaylı ultrason. bakalım ne olacak. bebeğe giden kan akışına bakacaklar öncelikli ,kan pıhtılaşmam var. verilen kan sulandıran iğneyi bitirip bitirmeyeceğimize bakılacak hayırlısı bakalım neler olacak. sanırım senden önce gidicem yazarım burdan sana son durumu uzun sürüyomuş bu ultrason sanırım.sende gittikten sonra yazarsın bakalım sana ne diycek doktor.. hayırlısı bizim içinsanırım sat lar aynı. benim 15 hazıran. sen ne zaman gidiceksin detaylı ultrasona. ben ayın 15inde gidicem. bir de benim karnımın alt tarafında kasılmalar başladı 17. haftada doktor magnezyum verdi. başlangıçta işe yaradı ama şimdi içmeme rağmen etki etmiyor. detaylıyı bekliyorum. inşallah sıkıntı yaşamam.
Merhabalar detaylı USG de herseyimiz normal çıktı fakat bunu yasayan tek ben degilmisim. Benimde bebeği besleyen iki damardan birinde çentik var Dr. 24 haftaya kadar bunun degisebilecegini söyledi.Dr.um bebek acisindan hic bir saglik problemi olmadigini en fazla ornekle 4yerine 3kilo dogar dedi.Ben bu durumu kafaya çok takınca eşim biraz arastirmis bol bol su içmek gerekiyor ve kanı sulandirmak için limon suyu önerilmiş.Birde tuzu azaltmak turşudan uzak durmak gerekiyormuş. Bakalım 27 kasımda tekrar kontrol var gelişmeleri sizinle de paylaşırım.
Bi daha ki kontrole koşullanmış durumdayım. Takmamaya çalışıyorum. Sadece düzelecek diye telkin ediyorum kendimiCanım ınşallah birdahaki gidişinde düzelmis olur. Ama kafana takma saglıği yerinde olsun da kilosu cok da önemli degil.
Bi sorun olmaması sevindirici fakat iğneler ne için canım???dün detaylı ultrasona gittim sonunda ... aman ne güzel bişimiş bu korktum başta ama sıkıntı olmadı..
tek üzücü haber doğumdan sonra bile kullanmak zorunda olduğum iğneler![]()
kan sulandırıcı iğnelerim var. pıhtılaşmam fazla olduğundan bebeğe giden kan akışını düzenlesin ve sıkıntı çıkmasın diye.. iğneler ağır,ağrı ve morluklarım oluyo.Bi sorun olmaması sevindirici fakat iğneler ne için canım???
Oyy en büyük kabus iğne yaptırmak. Gebelik sayesinde devamli yaptırır oldum tahliller felankan sulandırıcı iğnelerim var. pıhtılaşmam fazla olduğundan bebeğe giden kan akışını düzenlesin ve sıkıntı çıkmasın diye.. iğneler ağır,ağrı ve morluklarım oluyo.![]()
ya salıklı olsunda doğunca kiloyu alır allahın izniyle anne sütü toparlar bebeği merak etme. peki bunun için nası tedavi yapıyolar ne kullanıyosun.Oyy en büyük kabus iğne yaptırmak. Gebelik sayesinde devamli yaptırır oldum tahliller felanSizde pıhtılaşma bende de bebeğe kan akışını sağlayan iki damardan birinde çentik var gelen kının bi kismi geri gidiyormuş. 27 kasımda kontrolum var düzelme ihtimali var yoksada bebisim besleniyormus ama çok kilolu olmayacak diyor dr.um
![]()
Maalesef müdahale yapılamıyor. Bu gibi rastlanılmış durumlarda 24 cu haftada düzeldigi gözlemlenmis yani geçerse kendiliğinden geçecekya salıklı olsunda doğunca kiloyu alır allahın izniyle anne sütü toparlar bebeği merak etme. peki bunun için nası tedavi yapıyolar ne kullanıyosun.
umarım herşey yolunda gider yavrum .. kendiliğinden geçen bi durumsa sıkıntı etme.. bebişe iyi bakMaalesef müdahale yapılamıyor. Bu gibi rastlanılmış durumlarda 24 cu haftada düzeldigi gözlemlenmis yani geçerse kendiliğinden geçecek![]()