Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde 21 22. Hafta civarı yapılıyor daha iyi oluyor. Bebeğin tüm organları detaylı inceleniyor herhangi bir organında bi sorun var mı diye. Sizinde sadece böbreklerinize falan bakıyorlar ultrasonda. Benim yaklaşık 40 dakika sürmüştüKızlar yarın perinatolojiden randevu buldum detayli ultrasyona gidicem demi ya 20. Haftadayım ve nasıl oluyondetayli ultrasyon neye bakıyorlar acaba
Vajinal muayene yapiliyormu acabaGenelde 21 22. Hafta civarı yapılıyor daha iyi oluyor. Bebeğin tüm organları detaylı inceleniyor herhangi bir organında bi sorun var mı diye. Sizinde sadece böbreklerinize falan bakıyorlar ultrasonda. Benim yaklaşık 40 dakika sürmüştü
Hayır detaylı sadece karından yapılıyor sadece altınızı da biraz sıyırmanız istenir göbeğinizin en altına kadar bakıyorlar bebeğin her yerini inceledikleri içinVaj
Vajinal muayene yapiliyormu acaba
Benim vajinal de bakti çünkü kiloluyum karindan emin olamadigi beyin ve kalp icin vajinal baktiVaj
Vajinal muayene yapiliyormu acaba
Kaç kiloydunuz acaba girdiğinizdeBenim vajinal de bakti çünkü kiloluyum karindan emin olamadigi beyin ve kalp icin vajinal bakti
88, gebelikte hic kilo almadim 21+2 de girdimKaç kiloydunuz acaba girdiğinizde
77yim şuan bakar belki birazda göbekliyim zaten hamilelikten oncede göbegim vardı88, gebelikte hic kilo almadim 21+2 de girdim
Kilodan olduğuna emin misiniz? Bende detaylıya girdiğimde 83 tüm bende böyle bir şey olmadı. Belki cihazdan vs fark ediyor olabilir88, gebelikte hic kilo almadim 21+2 de girdim
Evet cunku benim kolum bacagim degil kilom gobegimde hepKilodan olduğuna emin misiniz? Bende detaylıya girdiğimde 83 tüm bende böyle bir şey olmadı. Belki cihazdan vs fark ediyor olabilir
Sizin cok degil bence, benim kilom hep gobegimde ve gebelik oncesi 97 den 88 e inmistim boyum da 1.60 kilolu bir gebeyim yani :)77yim şuan bakar belki birazda göbekliyim zaten hamilelikten oncede göbegim vardı
Olsun yinede çok iyi bir annesi iz benceSizin cok degil bence, benim kilom hep gobegimde ve gebelik oncesi 97 den 88 e inmistim boyum da 1.60 kilolu bir gebeyim yani :)
Tesekkur ederim siz de oylesinizOlsun yinede çok iyi bir annesi iz bence![]()
ortalama 1 saat sürüyor bebeğin kafasından başlıyor ayak parmaklarına kadar her şeyine bakılıyor damarlara organlara parmaklara yani kısaca her şeyine daha sonra size ayrıntılı ultrason raporun veriyor ve bir kaç kare bebiş ultrason resmi :)Kızlar yarın perinatolojiden randevu buldum detayli ultrasyona gidicem demi ya 20. Haftadayım ve nasıl oluyondetayli ultrasyon neye bakıyorlar acaba