Detaylı ultrasyon

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
303
38
13
26
Kızlar yarın perinatolojiden randevu buldum detayli ultrasyona gidicem demi ya 20. Haftadayım ve nasıl oluyondetayli ultrasyon neye bakıyorlar acaba

Kızlar yarın perinatolojiden randevu buldum detayli ultrasyona gidicem demi ya 20. Haftadayım ve nasıl oluyondetayli ultrasyon neye bakıyorlar acaba
Genelde 21 22. Hafta civarı yapılıyor daha iyi oluyor. Bebeğin tüm organları detaylı inceleniyor herhangi bir organında bi sorun var mı diye. Sizinde sadece böbreklerinize falan bakıyorlar ultrasonda. Benim yaklaşık 40 dakika sürmüştü

Vaj
Genelde 21 22. Hafta civarı yapılıyor daha iyi oluyor. Bebeğin tüm organları detaylı inceleniyor herhangi bir organında bi sorun var mı diye. Sizinde sadece böbreklerinize falan bakıyorlar ultrasonda. Benim yaklaşık 40 dakika sürmüştü
Vajinal muayene yapiliyormu acaba

Kilodan olduğuna emin misiniz? Bende detaylıya girdiğimde 83 tüm bende böyle bir şey olmadı. Belki cihazdan vs fark ediyor olabilir
Evet cunku benim kolum bacagim degil kilom gobegimde hep :( cihazda illa fark ediyordur ben bir profesor perinatologun kliniginde yaptirdim. Ve sorduğum cogu doktorda kilo siniri vardi bazisi 80 bazisi 90 en az 5_6 yer arastirmistim.
Bebek saglikli cok sukur, doktor kesin emin olmak icin kalp ve beyin icin bakti aslinda gormustu ama garantiye almak istedi.

Karından bakıyorlar bazılarında vajinalde bakıyorlarmış rahim ağzı uzunluğuna bakmak için ama benim karından baktı sadece yarım saat falan sürmüştü

ortalama 1 saat sürüyor bebeğin kafasından başlıyor ayak parmaklarına kadar her şeyine bakılıyor damarlara organlara parmaklara yani kısaca her şeyine daha sonra size ayrıntılı ultrason raporun veriyor ve bir kaç kare bebiş ultrason resmi :)

Back
X