canım rcep bey bızımdoktorumuz ve c.tesı ordaydım cok ıyı hatta mukemmel bır dokyor tavsıye ederım gıt memnun kalırsın bız cok memnun kaldık ısının uzmanı ve cok ılgılı
canım rcep bey bızımdoktorumuz ve c.tesı ordaydım cok ıyı hatta mukemmel bır dokyor tavsıye ederım gıt memnun kalırsın bız cok memnun kaldık ısının uzmanı ve cok ılgılı
Evet 2. düzey ultrasyon bence herkesin bunun yaptırması gereklİ. Çünkü bebekle ilgili hemen hemen herşeyi görüp sorun varsa anlaşılabiliyor.Gerekli tedaviye de başlanıyor.
canım benım bıldıgım kadarıyla evet sadece ozel muayenesı var zaten cok hastası var 250 ytl ucretı yerıde osmanbeyde ama gercekten cok ıyı bır doktor tavsıye ederım sana kım tavsıye ettı bılmıyorum ama ıyı bır doktor bulmus
slm bende recep hasa gıdıyorum ve gerçekten çok menunum yeri evt osmanbeyde ve 250 milyon ucreti ben ıkıncı duzeye girdim 12 haftamda ve çok geniş bilgi aldım ondan çok menun kaldım tavsiye ederim
slm bende recep hasa gıdıyorum ve gerçekten çok menunum yeri evt osmanbeyde ve 250 milyon ucreti ben ıkıncı duzeye girdim 12 haftamda ve çok geniş bilgi aldım ondan çok menun kaldım tavsiye ederim
bende ayrıntılı ultrason için gitmiştimm....doğuma giriyormusunuz die sordum bazen giriyorumm, sende bi problem gözükmüyor dr.una devam et demiştiii...:sm_confused::sm_confused:
farklı yerlerdennn çok metini duydumm daha önce çapadaydı yeni muayene açtı..