Detaylı usg Avrupa 2022

mlblatrlfmf

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2021
37
-7
6
32
Hangi özelde ne kadar bir fiyata çekilidiniz yardımcı olursaniz çok sevinirim . Ben perinatologa gidiyorum devlet Hastanesi'ne onlar renksiz normal ultrason kağıdı veriyormus .yardımlarınızı bekliyorum

Canım merhaba Fehmi Yazıcıoğlu'na detaylı ultrason yaptırdın mi acaba araştırma yaparken gördüm yorumunu yaptirdiysan memnun kaldın mı bilgi verebilir misin rica etsem?
Evet yaptırdım, gayet iyi ilgilendi. Bir değeri tekrar görmek için kontrole çağırdı 1 ay sonra gittim sorun çıkmadı şükür. Eğer gidecekseniz yanınızda maske bulundurun biraz takıntılı çift maskeyle yapıyor konuşurken bile çıkarmadı benimki biraz aşağıdaydı yukarı çektirdi fln onun dışında bişi yok...

Evet yaptırdım, gayet iyi ilgilendi. Bir değeri tekrar görmek için kontrole çağırdı 1 ay sonra gittim sorun çıkmadı şükür. Eğer gidecekseniz yanınızda maske bulundurun biraz takıntılı çift maskeyle yapıyor konuşurken bile çıkarmadı benimki biraz aşağıdaydı yukarı çektirdi fln onun dışında bişi yok...
Sağol canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Kaç dakika sürdü peki sonucunda fotoğraf vs şeklinde sonuçları veriyorlar mı?

Sağol canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Kaç dakika sürdü peki sonucunda fotoğraf vs şeklinde sonuçları veriyorlar mı?
Rica ederim yaklaşık 40 dk fln sürdü, fotoğraf istersen işlemden önce form doldururken söylüyorsun. Biz de istedik ama o kadar kurcaladı ki ultrasonda ,bizim ufaklık sırtını dönüp poz vermedi 😅

Back
X