Detaylı Usg!!!

sezarsalata

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
168
79
13
34
Devlet Hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı? Yaptırdıysanız gittiğiniz doktor mu yapıyor ultrasonu başka bi birime mi gönderiyor

Ben 3 detaylı ugs yaptırdım ilki devlet hastanesinde baska yerde yapıldı 2 dk sürdü eşimin beynini yedim içime sinmedi diye özele gittim 20 dk surdu dr kendi baktı tüm detaylar incelendi. başka bir devlete gittim oda baska yerde yapıldı 10 dk sürdü

kaçıncı haftada yaptırdınız bana 23+4e gün verdiler herkes çok geç dedi canım sıkıldı açıkçası devleti beğenmezsem özele gitme şansım yok sanırım haftam geçtiği için

Devlette 22 de yaptırdım 15 dk sürdü dr perinatologa yönlendirdi o baktı. Güzel ilgilendi bebişimle

işte süre konusunda canım sıkılıyo geçen hafta arkadaşım özelde yaptırdı 40 dakika sürdü dedi devlette neden bu kadar kısa olduğunu anlamıyorum açıkçası(bu arada ben özele gidiyorum aslında normalde detaylı için özelden randevu almıştık ancak o hafta memlekete gitmek zorunda kalınca randevu kaçtı tekrar aradım en erken 1 ay sonraya randevu veririz diyinceler devletten randevu aldım)

işte süre konusunda canım sıkılıyo geçen hafta arkadaşım özelde yaptırdı 40 dakika sürdü dedi devlette neden bu kadar kısa olduğunu anlamıyorum açıkçası(bu arada ben özele gidiyorum aslında normalde detaylı için özelden randevu almıştık ancak o hafta memlekete gitmek zorunda kalınca randevu kaçtı tekrar aradım en erken 1 ay sonraya randevu veririz diyinceler devletten randevu aldım)
Özelde baya bi ücret verince uzun uzun gösteriyor bebeği sana yüzünü falan 4d 3D şeklinde . Devlette sadece organlara ve bakması gerekenlere bakıyor inceliyor sonra raporu yazıp veriyor yani sana bak annesi bu burnu bu ağzı demiyor

Back
X