Detayli usg

DerinWood

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
78
21
3
32
Merhaba hanimlar siZlerle birsey paylasacagim
6 aylik hamileyim bu zamana kdr bebegimde hicbir sorun olmadi ense olcumu fln hersey normaldi hic test yaptirmadim ancak gecen ay detayli usg ye girdim herkes yaptir deyince kalbinde sikinti varmidir flan diye merakimdan 250 tl verip yaptirdim hicbir soruncikmadi omurilik eller parmaklar ense olcumu herseyi mukemmel lakin bebegin burun kemigi yandan oltugunde normaldi sonra yuzunu dondu oyle olctu 5in altinda cikti down riski oluyormus aminosentez onerdi tabi yaptirmadim icim hic huzursuz olmadi doktor boyle cikipta normal doguran cok dedi canim skildi tabi ama yaptirmak istemedim boylr birsey yasayan varmi arkdaslar bu usgler nekdr guvenilir kafama takmaya degermi beni rahatlatin lutfen :( doktora gitmeye korkar oldum kendi doktoruma bile solemedm solemicem kmseye :(

Ayrintili usg yapan doktor perinatolog mu radyolog mu?
Bana da ayrintilidaki doktorum amniyon sivisiyla ilgili sikinti yasayabilirsin, riskli seviyenin cok az ustunde dedi 2 gun uyku uyuyamayinca doktoruma gittim. Usgde birlikte kese icindeki sivinin seviyesini ve miktarini olctuk ve sivi miktarim normal cikti.

Bir arkadaşıma oğlun kesin kalp hastası dediler, diğerine de yüksek ihtimalle down sendromlu dediler. İkisi de maşallah gayet sağlıklı doğdu. Pozitif düşün bol bol dua et.

Usgdeki doktor perinatologtu kizlar cok uzuldum ama napiyin dusunmemeye caliaiyorum gercekten bu zamana kdr hicbirsey cikmadi o beni rahatlatiyor birbucuk yil insallah dedigin gibi plur dualarinizi eksik etmeyin sizde ne olurr bugun doktora gidicem burun kemigini olcme ihtimali varmi sizce olctursemmi .s

Benimde çerçemde sıkıntılı deyip de sapasağlam doğanlar var. bende girsem mi kafama takar miyim diye dusunuyorum randevum yarina ama hala tam bi karar veremedim.. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayirli bebekler versin :anneadayı:

Back
X