dogacak olan bebeginizin kıyafetlerini hangi marka deterjanlarla yıkıyorsunuz ve yumuşatıcı kullanıyormusunuz?daha 9 hafta var ama yıkayıp hazırlamak sitiyorum tavsiyeniz ?
Dalin in sivi deterjani arti baby yumusaticisini almistim ben. Sonra Amway baby yi buldum. Kesinlikle bulabileceklere amway in baby urununu tavsiye ederim...
Dalin in sivi deterjani arti baby yumusaticisini almistim ben. Sonra Amway baby yi buldum. Kesinlikle bulabileceklere amway in baby urununu tavsiye ederim...
Evet canim, toz deterjan bebeklere ozel uretilmis 3 kilo 45 yikama ben 65e aldim amwayin sitesinde 83 diyor ama. Etrafta satan biri varsa gelisine alirsin sen de.
Evet canim, toz deterjan bebeklere ozel uretilmis 3 kilo 45 yikama ben 65e aldim amwayin sitesinde 83 diyor ama. Etrafta satan biri varsa gelisine alirsin sen de.
ben yarım kilo almıştım galiba 23 tl di.gecen sene almıştım 2 yıkamalık anca kaldı.o zaman onu renklilerede kullanayım beyazlılarada.
ben onu camaşır suyu niyetine kuullanıydum beyzlılara saol ögrendigim ii oldu
ben dalinin sıvısını kullanıyorum çünkü tozlar makinada daha zor arındığı için alerjiyi arttırıyor. kimsenin işine karışmak istemem evet yumuşatıcı çok güzel kokar ama doktorlar yumuşatıcı cilt kanserine neden olur diyorlar ben kullanmadım hiç yeterincede yumuşaklar tabi tercih sizin arkadaşlar