Devam edip beklesemmi yoksa uzatmadan bitirsemmi ??? akiil ??

lelom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
7
0
86
36
Sakarya
slm kizlar ,

Size Derdimi söyle acarak baslamak istiyorum...1 aylik beraberligim var sevgilimi taniyorum desem yalan olur cünkü hersey cok taze ve yeni onun icin aklim cok karisik..
yolun basindayken hersey güzel heycan vardi diyodum asik oluyorum diye ama bu askmiki... ??? kusku güvensizlik ve arada nefret edebildigim bir kisiyi Sevebilirmiyim??
Kendisinde cikarci bir huyu var cok uyanik ... budaa beni gidikce sogutuyo ?? acaba bekleyip zamana biraksammi yoksa hic umudun yok kizim bu cocukdan sana hayir gelmez mi dersiniz ???

Bidee söyle bi olay var dün kiz arkadasim ve onun bi erkek arkadasi beraber zaman gecirelim dedik yaa bana öyle geldii ama Kiz arkadasimla daha fazla ilgilendi benden...
Kiskanclikmi bu ??? ama kiskanclik olsa kizarkadasimdan da sogumazmiydim ?? negativ düsünmem gerekmezmi ??? ama inaninki öyle bi his yok icimde ahh bilmiyorum dün önceki gün uyuyamiyorum hep aklim bitmesi yönünde...!! fikirleriniZe ihtiyacim var elestirilere acigim...!!::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

madem aklın bitmesi yönünde bitir o zaman diyebilcem sadece başkabişey anlamadım valla uyanık flnmış onu anladım bide kim kimin erkek arkadaşı asılmış bişey olmuş valla anlamadım

madem aklın bitmesi yönünde bitir o zaman diyebilcem sadece başkabişey anlamadım valla uyanık flnmış onu anladım bide kim kimin erkek arkadaşı asılmış bişey olmuş valla anlamadım

asilmaa degildee Sevgilim kizarkadasimla daha cok ilgilendi benden,,, onu demek istedim ...

kuskularin o kadar cok ki zaten devam etseniz bile onu nasil seveceksin?
güven yok, cok uyanik felan diyorsun...
daha fazla uzatma derim ben...
ayrica kisinin huyu, karekteri zamana birakinca düzelmiyecegine göre bitirmek en dogrusu...
devam edip sonra canin yanmasin....

Back
X