Bebek Beslenmesi devam sütü içmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
aptamil denedim bebelac denedim tek yediği muzlu sütlüğ pirinçli kaşık maması.işe başlıcam nasıl sevdiricem

aptamil denedim bebelac denedim tek yediği muzlu sütlüğ pirinçli kaşık maması.işe başlıcam nasıl sevdiricem

Aptamil milimul, normal aptamile nazaran tadı daha tatlı ve normal aptamili içmeyen bebekler için zaten,
istersen birde onu dene.

Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama birde kutudaki devam sütleri var 0-6 ay ve 6-12 ay için olanlar, bebeğinin ayına uygun olanından deneyebilirsin.

Birinden birini sevecektir muhakkak:56:

ülker hero baby denedin mi canım bizim kıza bebelac vermişti hastane ama onu sevmedi kusuyordu. yeni doktorumuz ülker verdi onu da ilk gün severek içmiş ama kusmuştu sonra alıştı bi daha kusmadı.

1 yaşına kadar sma kullandım..diğerlerini içmedi..1 yaşından sonra aptamile başladım ama sma gibi içmiyor,yarım bırakıyor hep..sma nın 1 yaş üstü olanı varmı? varsa onu kullanmayı düşünüyorum ama hiç yazmıyo kutularında 1 yaş üstü diye..6 ay ve üzeri diyor..peki kaç aya kadar..

sma promil gold 1-2 öneririm birde hipp süper dene istersn..hipp ayına göre 1-2-3 var bebeğin kaç aylıksa ona göre seçim yapablirsin ama kesinlikle bu 2 mamadan birisini öneririm..toplumca bir aptmildir gidiyoruz oğlumda şiddetli gaz ve şişkinlik yaptı 10. ayın akadar verdim sonra sma promil golda geçtim biberonu havada kaptı..bir dönem verdim..1 yaşını geçince aptamil junıor denedim aynı sorun gaz şişkinlik ve tekrar sma promil gold aldık..bir ara piyasada bulamyınca hipp denedik ve çok pişmanım niye ilk baştan hipp almamışım.çok kaliteli ..

1 yaşına kadar sma kullandım..diğerlerini içmedi..1 yaşından sonra aptamile başladım ama sma gibi içmiyor,yarım bırakıyor hep..sma nın 1 yaş üstü olanı varmı? varsa onu kullanmayı düşünüyorum ama hiç yazmıyo kutularında 1 yaş üstü diye..6 ay ve üzeri diyor..peki kaç aya kadar..

promil gold 2 yi 3 yaşa kadar verebiliyorsun..:34:

canım ben aptamil'in 3 numarasını kullanıyorum ama oğlum sadece devam sütü olunca içmiyor , içerisine tahıllısını karıştırıyorum öyle içiyor ancak..arada bir de 8 tahıllı ballısını , tahıllı bisküvilisini fln da alıyorum.ama en çok sadece tahıllı olanı seviyor.
bir de öyle dene istersen , 3 ölçek birinden 3 ölçek birinden karıştırıp veriyorum.
lezzet oluyor , cicibebe de karıştırabilirsin.

Slm arkadaşlar...

İki gündür çok moralim bozuk oğlum 4,5 aylık yardım istiyorum sizlerden??

Bir hafta önce kadar pirinçli portakallı muhallebi mama denedim severek yedi. ilk devam sütüne aptamille başladık. Sonra ben markette gezerken Bebelac ın ucuz olduğunu görünce denemek istedim. sevdi içti. Sonra hasta oldu boğazlarından dolayı içemiyor diye düşündük. Aptamile geçtik ama dibinde yine illa bırakıyor bu arada öğünlerimiz 120cc 2 sa. bir oluyordu (bazen 2,5 sa)

Ama iki gündür almıyor almıyor devam sütünü içmiyor kaşıkla vermeyi deniyoruz onuda reddediyor.
Bugün sabah 5,30 da sütüm azdı emdi. 6,30da çok açıktı mama yaptım 10cc tadına bakarak içti. gerisi kaldı. Saat 8,30 oldu benim sütüm biraz olunca emzirdim uyuya kaldı öylece ...

Napıcağımı BİLMİYORUMMM.. NE ÖNERİRSİNİZ..

Slm arkadaşlar...

İki gündür çok moralim bozuk oğlum 4,5 aylık yardım istiyorum sizlerden??

Bir hafta önce kadar pirinçli portakallı muhallebi mama denedim severek yedi. ilk devam sütüne aptamille başladık. Sonra ben markette gezerken Bebelac ın ucuz olduğunu görünce denemek istedim. sevdi içti. Sonra hasta oldu boğazlarından dolayı içemiyor diye düşündük. Aptamile geçtik ama dibinde yine illa bırakıyor bu arada öğünlerimiz 120cc 2 sa. bir oluyordu (bazen 2,5 sa)

Ama iki gündür almıyor almıyor devam sütünü içmiyor kaşıkla vermeyi deniyoruz onuda reddediyor.
Bugün sabah 5,30 da sütüm azdı emdi. 6,30da çok açıktı mama yaptım 10cc tadına bakarak içti. gerisi kaldı. Saat 8,30 oldu benim sütüm biraz olunca emzirdim uyuya kaldı öylece ...

Napıcağımı BİLMİYORUMMM.. NE ÖNERİRSİNİZ..

merhaba,

aptamile alışıp daha sonra bebelacı içince sevmedi sanırım bebişin.

aptamil milumil u denemeni tavsiye ederim.
daha lezzetli ve iştahsız bebekler için üretilen bi mama.

:80:

merhaba,

aptamile alışıp daha sonra bebelacı içince sevmedi sanırım bebişin.

aptamil milumil u denemeni tavsiye ederim.
daha lezzetli ve iştahsız bebekler için üretilen bi mama.

:80:

slm,

yeni doğduğu günden beri 2 saate bir emziriyodum
devam sütünüde aynı kalıba koydum ben sanırım :15:

doktorumuz 3 saate verin dedi :94:. sabah içmiş hepsini çok şükür biraz rahatladım sevdan teşekkürler ilgine..

bakalım bugün takip etsin kayınvalidem 3 sa. aralıklarla hepsini içerse süper olucak..:61::6:

slm,

yeni doğduğu günden beri 2 saate bir emziriyodum
devam sütünüde aynı kalıba koydum ben sanırım :15:

doktorumuz 3 saate verin dedi :94:. sabah içmiş hepsini çok şükür biraz rahatladım sevdan teşekkürler ilgine..

bakalım bugün takip etsin kayınvalidem 3 sa. aralıklarla hepsini içerse süper olucak..:61::6:

Rica ederim...

bende oğlumu 2.ayından itibaren mama takviyesiyle büyüttüm. aralarda azda olsa emmesine rağmen bende 3 saatte bir mamasını veriyordum.

inşallah içer bebişin mamasını.:56:

sağlıkla büyüt. :64:

Rica ederim...

bende oğlumu 2.ayından itibaren mama takviyesiyle büyüttüm. aralarda azda olsa emmesine rağmen bende 3 saatte bir mamasını veriyordum.

inşallah içer bebişin mamasını.:56:

sağlıkla büyüt. :64:

çok sağol az önce yine aradım durum normale girmiş gibi allah tüm annelerin yardımcısı olsunn .. yanı sıra sabır versin..

bu arada Regaip Kandiliniz Mübarek olsun..

Back
X