Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aptamil denedim bebelac denedim tek yediği muzlu sütlüğ pirinçli kaşık maması.işe başlıcam nasıl sevdiricem
aptamil denedim bebelac denedim tek yediği muzlu sütlüğ pirinçli kaşık maması.işe başlıcam nasıl sevdiricem
1 yaşına kadar sma kullandım..diğerlerini içmedi..1 yaşından sonra aptamile başladım ama sma gibi içmiyor,yarım bırakıyor hep..sma nın 1 yaş üstü olanı varmı? varsa onu kullanmayı düşünüyorum ama hiç yazmıyo kutularında 1 yaş üstü diye..6 ay ve üzeri diyor..peki kaç aya kadar..
promil gold 2 yi 3 yaşa kadar verebiliyorsun..![]()
Slm arkadaşlar...
İki gündür çok moralim bozuk oğlum 4,5 aylık yardım istiyorum sizlerden??
Bir hafta önce kadar pirinçli portakallı muhallebi mama denedim severek yedi. ilk devam sütüne aptamille başladık. Sonra ben markette gezerken Bebelac ın ucuz olduğunu görünce denemek istedim. sevdi içti. Sonra hasta oldu boğazlarından dolayı içemiyor diye düşündük. Aptamile geçtik ama dibinde yine illa bırakıyor bu arada öğünlerimiz 120cc 2 sa. bir oluyordu (bazen 2,5 sa)
Ama iki gündür almıyor almıyor devam sütünü içmiyor kaşıkla vermeyi deniyoruz onuda reddediyor.
Bugün sabah 5,30 da sütüm azdı emdi. 6,30da çok açıktı mama yaptım 10cc tadına bakarak içti. gerisi kaldı. Saat 8,30 oldu benim sütüm biraz olunca emzirdim uyuya kaldı öylece ...
Napıcağımı BİLMİYORUMMM.. NE ÖNERİRSİNİZ..
merhaba,
aptamile alışıp daha sonra bebelacı içince sevmedi sanırım bebişin.
aptamil milumil u denemeni tavsiye ederim.
daha lezzetli ve iştahsız bebekler için üretilen bi mama.
:80:
slm,
yeni doğduğu günden beri 2 saate bir emziriyodum
devam sütünüde aynı kalıba koydum ben sanırım
doktorumuz 3 saate verin dedi :94:. sabah içmiş hepsini çok şükür biraz rahatladım sevdan teşekkürler ilgine..
bakalım bugün takip etsin kayınvalidem 3 sa. aralıklarla hepsini içerse süper olucak..![]()
Rica ederim...
bende oğlumu 2.ayından itibaren mama takviyesiyle büyüttüm. aralarda azda olsa emmesine rağmen bende 3 saatte bir mamasını veriyordum.
inşallah içer bebişin mamasını.
sağlıkla büyüt.![]()
çok sağol az önce yine aradım durum normale girmiş gibi allah tüm annelerin yardımcısı olsunn .. yanı sıra sabır versin..
bu arada Regaip Kandiliniz Mübarek olsun..