• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devamli konusup herseyi bildgni sanan insanciklarla bir arada yasamak sizi de rahatsiz ediyor mu :)

ozlemsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
126
15
33
İzmir
valla bu aralar karsima kim ciksa bir gicik kapiyorum kizlar... sorun su ki zaten 5 yllk sevglmden ayrilmisim.. ustune simdi kpss stresi.. valla 2014 yili b*k gibi gecti afedersiniz sizlerinde oyledir belki... icimdeki insan sevgisini kaybettim heralde anlayamiyorum.. boyle herseyi bildgni sanan ici bombos tipler olsun yada boyle ayyy canimmm cicim diyip on saat baska insanlar hakkinda konusmaktan baska bisi yapmayan.. hadsiz capsiz bin bir cesit insan gormekten de yildim.. vallaha bir gram guven sevgi kalmadi kimseye karsi depresyonda miyim ne anlamadim.. birden boslukta hissetmeye basladim kendimi.. bazennnn yeteeerrr artikkk defolun gidin diye ciglik atmak istemiyor degilim.... ve kesinlikle tamamen tahammul ve sabir konusunda tukendim. herkes samimiyetsiz geliyor valla.. bi guler bi aglar oldum.. sizin de boyle donemleriniz olur muydu?

o her şeyi bildiğini zanneden ınsanların yanında kıtap gıbı sessız olurum genelde..
eskiden öyle degıldım tabi, onlar konustukca ben de açıklama yapar veya anlatmaya calısırdım bişileri
ama anladım ki çok gereksız bir şeydi
o yuzden bende konusmayı bılmeyenlerı sadece dınlemekle yetındım artık
bazen ortam geregı mecbursundur orada olmaya... o tarz durumlardan bahsedıyorum.

valla bu aralar karsima kim ciksa bir gicik kapiyorum kizlar... sorun su ki zaten 5 yllk sevglmden ayrilmisim.. ustune simdi kpss stresi.. valla 2014 yili b*k gibi gecti afedersiniz sizlerinde oyledir belki... icimdeki insan sevgisini kaybettim heralde anlayamiyorum.. boyle herseyi bildgni sanan ici bombos tipler olsun yada boyle ayyy canimmm cicim diyip on saat baska insanlar hakkinda konusmaktan baska bisi yapmayan.. hadsiz capsiz bin bir cesit insan gormekten de yildim.. vallaha bir gram guven sevgi kalmadi kimseye karsi depresyonda miyim ne anlamadim.. birden boslukta hissetmeye basladim kendimi.. bazennnn yeteeerrr artikkk defolun gidin diye ciglik atmak istemiyor degilim.... ve kesinlikle tamamen tahammul ve sabir konusunda tukendim. herkes samimiyetsiz geliyor valla.. bi guler bi aglar oldum.. sizin de boyle donemleriniz olur muydu?
Aha kocam konuşuyor:-D ben insan sevmim,ben hayvanları sevim daha akıllı lar der durur.

ÇOK BİLEN ÇOK YANILIR.

Benim tek bildiğim budur..

o her şeyi bildiğini zanneden ınsanların yanında kıtap gıbı sessız olurum genelde..
eskiden öyle degıldım tabi, onlar konustukca ben de açıklama yapar veya anlatmaya calısırdım bişileri
ama anladım ki çok gereksız bir şeydi
o yuzden bende konusmayı bılmeyenlerı sadece dınlemekle yetındım artık
bazen ortam geregı mecbursundur orada olmaya... o tarz durumlardan bahsedıyorum.
evet aynen öyle... sadece ortam geregi de olsa bazen yıldırıyor.. belki svglmden ayrldm bende sorn var psikolojik diyorum ama yok yani... kmseyle irtibat kurmasam bi süre acımı atlatmayı beklesem daha farklı bakıcam belki de insanlara..

Ben pek konuşmam bana da soğuk derler misal.
İnsanoğlu memnuniyetsiz sonuçta, çok konuşup bıcır bıcır olsan suç, az konuşsan suç, dinlesen suç.
En iyisi bildiğini okumak

Psikolog degilim ama sorun inlarla degil de sizle ilgili gb duruyor. Bu tip insanlar yok degil ama hepsi sizin cevrenzde toplasmadi heralde. Bence depresyona dogru gidiyorsunuz. Dikkat!

Back
X