Aslında şu an hiç tanımadığım birine bütün derdimi sıkıntımı anlatasım var! Devamlı bir insanın morali mi bozuk olur arkadaş ya? Anlam veremiyorum artık kendime nazar değmesin güzel giden bi ilişkim var tabii ki erkeklere göre her şey günlük gülistanlık. Ama birde benim içimde kopan fırtınaları yazdığım senaryoları bir görse bir duysa! Anlatamıyorum derdimi kırmaktan çok korkuyorum onu en ufak bi aramızın bozuk olmasına dahi dayanamam ama böyle giderse de ben tırlatcam arkadaş! anitepresana mı başlasam? Belki biraz rahatlarım. Of sanırım yeterinde ilgi göremiyorum ailemin bana karşı o kadar iyi davranmasına rağmen benim aram bir türlü düzelmiyor onlarla napsam ki ben yaaaaa ben bence 5. kattan aşağı bırakayım kendimi tıpta çarem yok çünkü! :18:
Antidepresan olayina girmeyin derim. Insanin hayatinda karamsar zamanlari oluyor. Muhtemelen sizde oyle bir donemdesiniz. Ben de insanlarla kavga etmekten onlarla en ufak bir tartismadan bile uzak dururum ama bu iyi bir ozellik bunun icin mutsuz degilsiniz dimi. Ne guzel bir iliskiniz varmis. Keyfini cikarin sukredin aileniz ilgiliymis sevdikleriniz yaninizda. Intihari da okumamis olayim
Allah kolayliklar versin