oglusum 3 aylik 12 gun, gunduzleri besikte devamli sallanarak uyur buna 1.5 ayliken alisti hastalandi ve sadece besikte sallatarak uyutabiliyoduk, ama simdi sallamayi durudugumuz an uyanir.. geceleri ise besikte sallatiriz sonra yatagimiza yuz ustu yatiririz uyur, oglusum sadece yuz ustu uyur baska turlu 5 dakkika uyur hemen uyanir, gece uykusu iyidir oglusumun mashallah.. kolik oldugu icin ona oyle uyumayi iyi geldi, baslarda korkuyodum bogulacak diye ama 1.5 ayliken bile kafasini kendi ceviriyodu
..
Derdim su kizlar..
gunduzleri kendi yataginda uyumasini alistirmak istiyorum,
bunun tam zamani simdi mi yoksa daha erken mi ?? cunku boyle devamli sallayarak olmuyor.. 1 saat uyusa 1 saat sallamak gerekiyor ki beni baya yoruyor kollarim kopuyor gunduzleri esim calstigi icin yalnizim o eve geldikten sonra sagolsun baya yardici oluyor.. birde galiba sallamayi alisti icin bir yere gezmeye bile cikamiyorum.. 10 dakkika cikiyoruz uykusu geldigi icin sallanmak isitiyor bebek arabasinda veya arabada uyumuyor aglamaya basliyor..
ben buna bir cozum ariyorum.. sallatmadan nasil uyutabilrim ??
aglamasini gozyumarak denemek istiyorum, ama sunuda merak ediyorum
aglamaktan bogazi kizarir mi ?

Derdim su kizlar..
gunduzleri kendi yataginda uyumasini alistirmak istiyorum,
bunun tam zamani simdi mi yoksa daha erken mi ?? cunku boyle devamli sallayarak olmuyor.. 1 saat uyusa 1 saat sallamak gerekiyor ki beni baya yoruyor kollarim kopuyor gunduzleri esim calstigi icin yalnizim o eve geldikten sonra sagolsun baya yardici oluyor.. birde galiba sallamayi alisti icin bir yere gezmeye bile cikamiyorum.. 10 dakkika cikiyoruz uykusu geldigi icin sallanmak isitiyor bebek arabasinda veya arabada uyumuyor aglamaya basliyor..
ben buna bir cozum ariyorum.. sallatmadan nasil uyutabilrim ??
aglamasini gozyumarak denemek istiyorum, ama sunuda merak ediyorum
aglamaktan bogazi kizarir mi ?