- Konu Sahibi lazuribozomata
-
Aldm cnm ama onu takinca hic soylemedi kilot bez aldm onuda takinca soylemedi zaten altina hicbisi giymek istemiyor zorla giydiriyoruz tam alisti özgürlügeAlıştırma kilodu denedin mi canım? Kızım 24 aylık bende ön hazırlıkları yapıyorum klozet üstü aldık tabure falan. Alıştırma kilodu aldım 5 tane. Kaçırırsa yıkarım onu diye. Hamileyim bide ben doğumuma az var
Çok mu küçükler acaba bi hafta denedik hep hüsranAnnelerimiz iyiki var yoksa neyapardikben ramazanda ara verdim dayanamadim aslinda tam alismistik ne guzel neyse ramazandan sonra yine baslariz insallah
Merhaba canım. Benim oğlum da 29 aylık. Tam 1 haftadır uğraşıyoruz. Çok çok az olsa da gelişme gösteriyor gibi geliyor. Tabi heryer batıyor. Ama onemli değil. Altına kaçırdığın da kızmıyordum ama bu akşam daha iyi anladım kesinlikle kizmamak lazim. Oğlum yakin araliklarla üç defa altına kaçırınca öyle üzüldü ki bugün. Hiç kıyamadım. Biz zorluk yaşıyoruz tabi ama ya onlar bu değişimde hiç etkilenmiyor mu?
Umarım seneye hemen alışır oğlun canım. Ben de pes etmeyi düşündüm ama birkaç gün daha sabredip azmedecegim. Umarım kolayca alışırlar
Sizin oğlunuz da tam olarak konuşamıyor bende aynı dertten muzdarip'im ne yapıcam şaşırdım.Tecrübeli anneler, tuvalet egitimine baslayipda erteleyenler, bi bakarmısınız tam 24 aylik oğlum var önceden de belirtileri verdiginden vede tuvaletini çömelerek yaptigindan arada da çiş dediginden 2 hafta önce tuvalete basladim. Ilk basladigimda gayet normal 3 gunde alisti tabi kacirmalar oluyordu ama soyluyordu konusma olarak da kaka diyor cumle kuramiyor daha sadce kelimeler.hatta öyleki 3. Gun kakasini bile yapmisti sonra ne olduysa hep üzerine yapmaya basladi hic bagirmadim kizmadim ama konustum bak üzülüyorum dedim ama gece ve gunduz uykusunda bez bagliyordum. Benim sorum bu bez baglamalardanmi yoksa havalar soguk gitti üsüttü ondanmi yoksa daha erken 1 ay 2 ay daha mi surecek bana bi akil verin smdi hic soylemiyor heryere salıyor bide kucuk bebegm var zor oluyor ertelemeliyim acaba sonra daha mi zor olur?
Sizin oğlunuz da tam olarak konuşamıyor bende aynı dertten muzdarip'im ne yapıcam şaşırdım.
2,5 yaşında işe geri dönmem gerekiyor artık alişsın istiyorum çünkü kayın validm açmaya bilir altını yada dikkat etmez enfeksiyon olabilir diye korkuyorum.eger 3 yas olmadiysa bekleyin derim hem zaten kendileri rahatsiz olup bezi cikariyorlarmis. hem kışında evlerimiz sicak illa yazin olacak diye bi kaide yok. bezliykende hep kuru kalan varmis. altinda bez olsun olmasin soylüyorlarmis önemli olan o bilince ulaşması. valla ben biraktim peşini hala cisi gelince çömeliyor bide dit dit dit diyorbebeğim yaa canm o benim....
benim tek korkum cocugumun psikolojisini bozarsam diye. sonucta ilerideki yaşamini da etkileyecek. insallah kolaylikla alışırlar
2,5 yaşında işe geri dönmem gerekiyor artık alişsın istiyorum çünkü kayın validm açmaya bilir altını yada dikkat etmez enfeksiyon olabilir diye korkuyorum.
Açmaz derken geciktirebilir anlamında:)aaaa cok kötü ya neden acmaz? simdiye kadr kim bakiyordu anlamadim ben bu isi
anladim Allah kolaylik versinAçmaz derken geciktirebilir anlamında:)
Bnm ücretsiz izin süren bitsin istiyorum artık ben bakıyor dum.
Teşekkür ederim:)anladim Allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?