Deviasyon Ameliyatı...

Merhaba kızlar, benimde ameliyat olacagım artık belli..Pazartesi günü aneztezi uzmanımla görüşüp gün alacağım..
Doktorum septum deviasyon ameliyatı olacağımı, burnu acmayarak gerekli işlemi yapabileceğini söyledi..
en fazla 45 dk sürermiş, ameliyatlar arasında en kolay denilebilecek olanıymıs..

Burun sırtında hafif kemerim var bunu elletmeyeceğim zaten estetiğe giriyor..

Ama sorum; bu deviasyon ameliyatında burun acılmayacagı için şeklinde problem olur mu?

Az da olsa birdeğişiklik olur mu? Bozulmasın bide :S Ne bileyim...

deviasyon + estetik yaptırsak estetik için ne kdr fark öderiz

devlet hastanesinde plastk cerrh olabiliyo,devlette yaptırırsan 200 ödersn hepsne,ben pazartesi olacagım ,ssk an varsa sadece alçı ve malzeme parası alıyolar sekerim

Ben deviasyon oldum ama estetik olmadım 7 yıl önce. Özel hastanede çocukluğumdan beri muayene oldugum kbb uzmanı yaptı ameliyatımı.

Küçüklüğümdne beri kbb ile çok sorun yaşadım. Bademciklerim öyle bir hale gelmişti ki tüberküloz teşhisiyle beni çapa da yatırdılar. düşünün o zamanlar 20 yıldır görünmeyen br hastalıktı. Ama neyse ki korkulan olmadı. hemen apar topar bademciklerim alındı. Bademciklerden sonra alerji astım başladı. Bademckler bagışıklıgı koruyomuş falan filan. Her neyse en son deviasyon olunca benim alerji azdı kızlar. 2 yıldır alerji tedavisine başladım her hafta aşı oluyorum ve 5 yıl sürecek bir tedavi.

Söyleceğim şu ki, alerji ve astıma meyilli bir yapınız varsa burnunuzla falan oynamayın. Tek delikten nefes alamamak inanın daha kolay bir şeydi.

He bir de geçenlerde burnumun içinde çıkan yaralar dolayısıyla devlet hastanesi kbb bölümne gittim. (bu yaralar da deviasyonun bana bıraktıgı hatıralar) ... doktor deviasyon lazım sana dedi!!!.. Neee ben deviasyon oldum dedim. Kime oldun kesin yapmamış paranı almış dedi. Doktorumun ismini verince zaten hemen tanıdı. O asla öyle bişey yapmaz, iyi doktordur dedi. Fatih Bora. İstanbul'da. Bilenler vardır belki. Samatya Hastanesinde KBB bölüm şefi ayrıca. Ama şu an karsta görev yapıyor. yoksa gidip niye böyle oldu diye sorucaktım valla :((

Yani nedir benim bu burnumdan çektiğim allah aşkına!!!

Merhaba,
gittiğim kbb doktorları deviasyon ameliyatı olmam gerektigini soylediler.
Fakat ben korkuyorum.Bu nedenlede anlayıslı ilgili bir doktora ihtiyacım var.
İstanbul anadolu yakası doktor tavsiyesi olanlar lutfen yazabilir mi?(yalnız lutfen o doktora ameliyat olmus olanlar yazabilirse sevinirim.)
İlginize cok teskekurler

benimde sorum su bende ayni amelyattan oldum 3. haftamdayim 27 ekimde olmusyum amelyatimi. suan burun kemerim dekinkemik belli disaridan sis oldugu gorunuyor. doktor odem var dedi ama elime kemik geliyor sizce o gecer mi

deviasyon + hafif burunda bi düzeltme ne kadara mal olur arkadaslar ıyı bır doktora tabıkı...pıyasası hakkında hıc bır bılgım yok..mesela melıke sen kaça yaptrdın
bana deviasyon ve hafif bir estetik devlet hastanesinde 1800 tl dedi gorustugum doktor

Back
X