DeVit - 3 Damlanın içeriği?Gereksiz paranoya mı yapıyorum acaba?

roxelanne

instagram: eyuplubirhanim
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
287
252
103
34
Bir blogda bir anne, bebişlerimiz 15 günlükken hepimize verilen bu damlanın içeriğinde BHA diye bir maddenin kanserojen olduğundan ve bir de hiperaktiviteye sebep olduğundan,son zamanlarda neredeyse tüm annelerin derdi haline gelmiş çocuklarının hiperaktif olmasının da bunu kanıtladığından vs. bahsetmiş(haksız da sayılmaz,şimdiki nesil düz duvara tırmanıyor.) ve okur okumaz kanım dondu.

Yorumlarda ise kâh alternatif D vitamin ilaçları konuşulmuş, kâh bir iki doktor tarafından o maddenin kanserojen olabilecek kadar kullanılmadığını mikrogram gibi ölçeklerle kulanıldığını vs. tıbbî gerekçelerle durumu açıklamıştı.

Ama içime kurt düştü bir kere...

Eskiden ne bu vitaminler ne başka birşey vardı diyorum kendi kendime...

Aklıma yatmıyor ama biliyorum ki doktorumuza danıştığımda bana kafası 1500'lerde kalmış bir deli gibi bakacak ve bunun gerekliliği hakkında uzunca konuşup devam etmemi söyleyecek.

Gerçek anlamda bilgisi olan kişiler birşey söylese keşke. Bunu çocuğuma vermezsem vicdan azabı çekeceğim ama verirken de artık o vicdan azabı yakamı bırakmayacak muhtemelen...
Anne olmak, âciz,bizlere muhtaç bir can, bir bebek hakkında kararlar almak çok zor...çokkk...
:(

Back