devlet anaokulu mu? yoksa özel mi?

emb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
113
0
36
Denizli
arkadaşlar 2010 ağustos doğumlu oğlumu özel bir kreşe mi yoksa devlet anaokuluna göndermeliyim kararsızım. özel kreşler çok cezbedici anlatıyorlar. acaba o anlattıkları bütün eğitimleri gerçekten veriyorlarmı? eğer öyleyse devlet okullarından çok iyi. ama bunların bize abartılarak anlatılma ihtimali yüksek. anaokulu veya kreş deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim. özellikle okul öncesi öğretmenleri ve çalışanları...

merhaba.benim oğlumda 2010 ocak doğumlu.bende yarım gün özel kreşe verdim.devlet ana okullarıylada görüştüm.ve açık açık sizemi vermwliyim özele mi diye sordum müdürüne.müdürde samamiyetle küçük olduğu için ilk etapta özele vermeni öneririm dedi.ama daha sonraki yıllar için devlet okullarındaki bütün donanımın öğretmen kalitesinin daha iyi olduğunu söylrdi.bende özele karar verdim.sende özele ver derim.çünkü şuan birebir ilgiye ihtiyaçlaru var.bidahaki senetede devletw verirsin diye düşünüyorum.hakkınızda hayırlısı olsun...

arkadaşlar 2010 ağustos doğumlu oğlumu özel bir kreşe mi yoksa devlet anaokuluna göndermeliyim kararsızım. özel kreşler çok cezbedici anlatıyorlar. acaba o anlattıkları bütün eğitimleri gerçekten veriyorlarmı? eğer öyleyse devlet okullarından çok iyi. ama bunların bize abartılarak anlatılma ihtimali yüksek. anaokulu veya kreş deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim. özellikle okul öncesi öğretmenleri ve çalışanları...
yeni fark ettim canım mesajını.ikisini de denemiş birisi olarak diyebilirim ki:maddi imkanınız varsa iyi bir özel anaokuluna verin.arada kalanlar beş para etmez.yoksa çok paranız kız mesleklerin uygulama okuluna ver.o da pek iyi denemez ama yarım gün gitmesindense tam gün gitsin.az çok bir şeyler öğrenir tam gün eğitimde.

yeni fark ettim canım mesajını.ikisini de denemiş birisi olarak diyebilirim ki:maddi imkanınız varsa iyi bir özel anaokuluna verin.arada kalanlar beş para etmez.yoksa çok paranız kız mesleklerin uygulama okuluna ver.o da pek iyi denemez ama yarım gün gitmesindense tam gün gitsin.az çok bir şeyler öğrenir tam gün eğitimde.
ben geçen yıl devlet okuluna gönderdim zaten ve çok menmunuz. oraya devam ediyor ama cvp yazdığın için teşekkürler

Back
X