Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle çok teşekkür ederim cvpladığın için. Ben 2 yıllk evliyim 1 kere aşılama deneyimi var ve olumsuz sonuç aldım şmdi tüp bebek tedavisi olacağım ama 3 yılımz olmadığı için faydalanamam diye duydum ama şöyle de biişi duydum benm amh 0.5 yumurta rezervi yani bu sebeple alabilir miyim sence ?Öncelikle üniversite hastanesinde tuo bebek biriminde muayene olmaniz gerekiyor. Rapor konusunda da ordan bilgi almaniz cok daha saglam olur farkliliklar olabiliyor.
Kadinin jinekolojik muayenesi erkegin urolojik muayenesi ve 3 farkli tarihte yapilmis sperm testleri
Varsa rahim filmi ve onceden yapilan tedavilerin raporlari
Sgk kurumundan kacinci tup bebek raporu olduguna dair belge ve eslerden birinin en az 5 yillik sgk dokumu
Kadinin dahiliyeden alacagi tup bebek yapabilir raporu
Fotograflar nufus kayit ornekleri evlilik cuzdaninin ve kimliklerin fotokopileri
Aklimda kalanlar bunlar. Bunun icin hastane sana bi form verecektir ve detaylari anlatacaktir. Bazi tahlillerin universite hastanesinde olmasi zorunlu en azindan bizimkinde oyleydi
Evet 3 yilik evlilik sarti var. Bunu hastaneye sorsan daha iyi emin degilim ama 3 yil gerekiyor galiba. Amh dusuk oldugu icin 2 asilama sarti aranmaz sizde. 3 yil sartida cok sacma istisna durumlari olmali benceCanım öncelikle çok teşekkür ederim cvpladığın için. Ben 2 yıllk evliyim 1 kere aşılama deneyimi var ve olumsuz sonuç aldım şmdi tüp bebek tedavisi olacağım ama 3 yılımz olmadığı için faydalanamam diye duydum ama şöyle de biişi duydum benm amh 0.5 yumurta rezervi yani bu sebeple alabilir miyim sence ?
Bence de çok saçma yaEvet 3 yilik evlilik sarti var. Bunu hastaneye sorsan daha iyi emin degilim ama 3 yil gerekiyor galiba. Amh dusuk oldugu icin 2 asilama sarti aranmaz sizde. 3 yil sartida cok sacma istisna durumlari olmali bence
amh düşüklüğü rapor için sebep kabul edilmiyor maalesef. Sperm sorunu varsa onu kabul ediyorlar. Ya da yaş 35 üstüyse. Ben de ilk denememi raporlu yaptırmıştım.Bence de çok saçma ya![]()
Yaş 28 canım eşimn spremleri iyi sorun yok benm amh düşük alamazmıyım yaniamh düşüklüğü rapor için sebep kabul edilmiyor maalesef. Sperm sorunu varsa onu kabul ediyorlar. Ya da yaş 35 üstüyse. Ben de ilk denememi raporlu yaptırmıştım.
benim de 0.79 du canım. 2 aşılama yaptırdım. onu sebep saymıyorlarYaş 28 canım eşimn spremleri iyi sorun yok benm amh düşük alamazmıyım yani
Teşekkür ederim canım ama eşim de sorun yokcanım erkekte sorun varsa rapor almak daha kolay oluyor bak burdan daha detaylı bakabilirsin Tüp Bebek Devlet Desteği (SGK) | Bahçeci Tüp Bebek
Bende 1 aşılama yaptırdım canım puf bi yazıda okumuştum yumurta rezervi az ise de oluyordubenim de 0.79 du canım. 2 aşılama yaptırdım. onu sebep saymıyorlar
yine de yaptıracağın merkeze sor istersen canım. Belki kabul ediliyordur.Bende 1 aşılama yaptırdım canım puf bi yazıda okumuştum yumurta rezervi az ise de oluyordu
Soracağım bahceciyi aradım amh düşüklüğü ile alanlar çok olmuş bi sorun dediler tam bilgi almak için Zeynep kamile soracağımyine de yaptıracağın merkeze sor istersen canım. Belki kabul ediliyordur.
Sağol canımEki Görüntüle 2713104 Bende bahçecide heyet raporlu tedavi görmüştüm burdan bir bakabilirsiniz
Asilama olmasi yeterli kullanilan ilaclara bakılmıyor rapor surecinde sadece aailama yapilmistir belgesi isteniyorArkadaslar rapor için bana doktor aşılama tedavisine klomenle başladı aşılama da klomen kullanılırsa rapor için geçerli olmuyor mu ilk aşılamam olacak kafam karıştı
Çok teşekkürler cevabınız içinAsilama olmasi yeterli kullanilan ilaclara bakılmıyor rapor surecinde sadece aailama yapilmistir belgesi isteniyor
Igneli asilama olmasi gerekiyor dendi bana canim. Ben oylelikle rapor çıkarıyorum. Özel hastane ama benimki farkediyor mu bilmiyorum.Arkadaslar rapor için bana doktor aşılama tedavisine klomenle başladı aşılama da klomen kullanılırsa rapor için geçerli olmuyor mu ilk aşılamam olacak kafam karıştı
Benim tıp fakültesi Ama bakalım ya başladım artık. Bir de soramam çünkü il dışına çıktıkIgneli asilama olmasi gerekiyor dendi bana canim. Ben oylelikle rapor çıkarıyorum. Özel hastane ama benimki farkediyor mu bilmiyorum.