DEVLET HASTANELERİ GÖGÜS KÜÇÜLTME AMELİYATINDA DİKLEŞTİRME YAPILIYOR MU?

MelisaGms_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2024
9
0
1
25
Merhaba,
Sakaryada ikamet ediyorum gögüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde daha önce olanlardan bilgi almak istiyorum küçültme haricinde dikleştirme ameliyatı da yapıldı mı? ücret ödediniz mi bir de sakaryada yaptıran arkadaşlar varsa devlet hastanesinde memnun kaldıkları doktorun ismini öğrenebilir miyim?

Merhaba,
Sakaryada ikamet ediyorum gögüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde daha önce olanlardan bilgi almak istiyorum küçültme haricinde dikleştirme ameliyatı da yapıldı mı? ücret ödediniz mi bir de sakaryada yaptıran arkadaşlar varsa devlet hastanesinde memnun kaldıkları doktorun ismini öğrenebilir miyim?
Küçültme yapılırken dikleştirme zaten yapılıyor

Her şehir ve hastanede farklı ilerliyor prosedür beni bir plastik cerrah ve iki genel cerrah onaylayıp kase verdikten sonra ücretsiz oldu .
Merhaba bende kayserideyim ameliyat olmayı düşünüyorum aynı doktora süreç onaylama süreci uzun mu sürüyor yoksa hemen halloluyor mu birde sizin göğüs ölçünüz neydi acaba ameliyattan önce belirli bir bedenin üstünde mi olmak gerekiyor

Merhaba bende kayserideyim ameliyat olmayı düşünüyorum aynı doktora süreç onaylama süreci uzun mu sürüyor yoksa hemen halloluyor mu birde sizin göğüs ölçünüz neydi acaba ameliyattan önce belirli bir bedenin üstünde mi olmak gerekiyor
Hastanemin yoğunluğuna göre değişiyor benim işlemlerim kısa sürmüştü hemen hallettim ama bazı genel cerrahlar çok naz yapıyor kaşe için . Ve evet belirli bir bedenin üstünde olmak gerekiyor daha doğrusu cm hesabı yapılıyor orasını doktor biliyor

Yapılmıyor benim bir arkadaşım yaptırmıştı cüzi bir rakam almışlardı seneler önce

Back
X