- 23 Ağustos 2024
- 9
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi MelisaGms_
-
Küçültme yapılırken dikleştirme zaten yapılıyorMerhaba,
Sakaryada ikamet ediyorum gögüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde daha önce olanlardan bilgi almak istiyorum küçültme haricinde dikleştirme ameliyatı da yapıldı mı? ücret ödediniz mi bir de sakaryada yaptıran arkadaşlar varsa devlet hastanesinde memnun kaldıkları doktorun ismini öğrenebilir miyim?
Ekstra bir ücret alınmıyor yani doğru mu?Küçültme yapılırken dikleştirme zaten yapılıyor
Benden alınmadı şehir hastanesinde oldum . Zaten ameliyatımın tamamı ücretsizdiEkstra bir ücret alınmıyor yani doğru mu?
Peki şartlar neydi SGK karşılaması için ve memnun kaldınız mı acaba?Benden alınmadı şehir hastanesinde oldum . Zaten ameliyatımın tamamı ücretsizdi
Her şehir ve hastanede farklı ilerliyor prosedür beni bir plastik cerrah ve iki genel cerrah onaylayıp kase verdikten sonra ücretsiz oldu .Peki şartlar neydi SGK karşılaması için ve memnun kaldınız mı acaba?
Teşekkür ederim çok sağolunHer şehir ve hastanede farklı ilerliyor prosedür beni bir plastik cerrah ve iki genel cerrah onaylayıp kase verdikten sonra ücretsiz oldu .
Hangi şehirde oldunuz?Benden alınmadı şehir hastanesinde oldum . Zaten ameliyatımın tamamı ücretsizdi
KayseriHangi şehirde oldunuz?
Hangi doktora oldunuzKayseri
Şehir hastanesi melih ışıkHangi doktora oldunuz
Merhaba bende kayserideyim ameliyat olmayı düşünüyorum aynı doktora süreç onaylama süreci uzun mu sürüyor yoksa hemen halloluyor mu birde sizin göğüs ölçünüz neydi acaba ameliyattan önce belirli bir bedenin üstünde mi olmak gerekiyorHer şehir ve hastanede farklı ilerliyor prosedür beni bir plastik cerrah ve iki genel cerrah onaylayıp kase verdikten sonra ücretsiz oldu .
Hastanemin yoğunluğuna göre değişiyor benim işlemlerim kısa sürmüştü hemen hallettim ama bazı genel cerrahlar çok naz yapıyor kaşe için . Ve evet belirli bir bedenin üstünde olmak gerekiyor daha doğrusu cm hesabı yapılıyor orasını doktor biliyorMerhaba bende kayserideyim ameliyat olmayı düşünüyorum aynı doktora süreç onaylama süreci uzun mu sürüyor yoksa hemen halloluyor mu birde sizin göğüs ölçünüz neydi acaba ameliyattan önce belirli bir bedenin üstünde mi olmak gerekiyor
Merhaba bende kayserideyim ameliyat olmayı düşünüyorum aynı doktora süreç onaylama süreci uzun mu sürüyor yoksa hemen halloluyor mu birde sizin göğüs ölçünüz neydi acaba ameliyattan önce belirli bir bedenin üstünde mi olmak ger
Sizdemi meme küçültme oldunuz acaba Kayseri’de bilgi verirseniz sevinirimTeşekkür ederim çok sağolun
Merhaba araştırdımız mı acaba Kayseri’de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?