Z zeynepds Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 8 1 1 Salı 17:29 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepds #1 Devlet hastanesinde dış lavaratuvarda yapılan amh testim 0,14 çıktı . Sonuçlarım 12 gün sonra belli oldu . Yanılma payı olabilir mi
Devlet hastanesinde dış lavaratuvarda yapılan amh testim 0,14 çıktı . Sonuçlarım 12 gün sonra belli oldu . Yanılma payı olabilir mi
Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 892 345 23 25 Salı 18:34 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepds #2 Amh zaten 1-2 hafta içerisinde belli olur sanmiyorum yanılma olacagını devlet hastaneleri kan konusunda bence daha guvenılır
Amh zaten 1-2 hafta içerisinde belli olur sanmiyorum yanılma olacagını devlet hastaneleri kan konusunda bence daha guvenılır
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 1.409 426 73 Salı 19:01 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepds #3 zeynepds .!.: Devlet hastanesinde dış lavaratuvarda yapılan amh testim 0,14 çıktı . Sonuçlarım 12 gün sonra belli oldu . Yanılma payı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Farklı bi zamanda tekrar verebilirsiniz aklınızda kalmasın. Nasıl devlet hastanesi dış labaratuvar orayı anlayamadım
zeynepds .!.: Devlet hastanesinde dış lavaratuvarda yapılan amh testim 0,14 çıktı . Sonuçlarım 12 gün sonra belli oldu . Yanılma payı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Farklı bi zamanda tekrar verebilirsiniz aklınızda kalmasın. Nasıl devlet hastanesi dış labaratuvar orayı anlayamadım
Z zeynepds Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 8 1 1 Salı 19:06 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepds #4 zeyyoo .!.: Amh zaten 1-2 hafta içerisinde belli olur sanmiyorum yanılma olacagını devlet hastaneleri kan konusunda bence daha guvenılır Genişletmek için tıkla... Özel hastanede 2 günde çıkmıştı.
zeyyoo .!.: Amh zaten 1-2 hafta içerisinde belli olur sanmiyorum yanılma olacagını devlet hastaneleri kan konusunda bence daha guvenılır Genişletmek için tıkla... Özel hastanede 2 günde çıkmıştı.
Z zeynepds Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 8 1 1 Salı 19:06 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepds #5 Berfin0 .!.: Farklı bi zamanda tekrar verebilirsiniz aklınızda kalmasın. Nasıl devlet hastanesi dış labaratuvar orayı anlayamadım Genişletmek için tıkla... Tüp bebek merkezinde tekrar yaptıracağım artık
Berfin0 .!.: Farklı bi zamanda tekrar verebilirsiniz aklınızda kalmasın. Nasıl devlet hastanesi dış labaratuvar orayı anlayamadım Genişletmek için tıkla... Tüp bebek merkezinde tekrar yaptıracağım artık