- 17 Aralık 2025
- 7
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi melekdurmus
Öncelikle herkese merhabalar siteye yeni üye oldum benim 3 yaşında bir kızım var kızım maalesef ki hiçbir şekilde kelime yok. Kendisi bebek dilinde konuşuyor fakat anlamlı bir cümlesi yok anne baba bile demiyor. Akranlarından çok geri iletişimi akanlarına karşı sıfır sadece kendi kendine oyun oynuyor anne baba ile oynuyor göz teması çok az gel dedigim zaman gelir fakat basit komutlari bile yetine getirmez. Beni hala anladigini dusunmuyorum. Bir suredir dil terapistine gidiyoruz fakat 30 seansi gectigi halde hala bir kelimesi yok. Evet bazi gelismeleri var ornegin oyun oynarken suresi uzadi . Yada ufak tefek yonergelere uyma basladi. Mesela babasi eve gelince kapiyi ac dedigimde gider kendisi acar. Baska bir odadaysa ismiyle çağırdım zaman gelir. İsmine bakiyor. Ama yinede cok eksik yanlari var. Cocugumu psikatriye goturmek istiyorum fakat devlet hastanesi de uygun ve faydali olabilecek bir doktor bulamadim. Aranizda benim gibi olup devlet hastanesi cocuk psikatrisi doktoru tavsiye edebilecek arkadaşlar varmi acaba. Bu arada istanbul Avrupa yakasinda oturuyorum. Tsk ederim şimdiden