• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesi dogumu başlatır mı lütfen cevap kizlar bi kac saatim var

sylviaRose

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
168
37
13
Kızlar selam ben 40+2 haftalık hamileyim bebeğin karni 41 haftalık kilosu 3,8 kg sancım düzensiz rahim ağzı 1cm açık normalde başlamasa 41. Haftada baslaticakti doktor fakat bugün bi arkadaşımın doğumu 41 de oldu kg si 3,7 imiş suni sanci ile doğurmuş sancısı yokmuş bebek doğum kanalına sıkışıp oksijensiz kalmış sakat kalma ihtimali olmuş şimdi eşim bunu duydu özelde sezaryen yaptıralım diyor yarın bende öncelikle bi devlete gideyim konuşayım diyorum belki doğumu başlatırlar diye sizce yaparlar mı şartlara bakarak

Ben 40+6da suyum geldi ertesi gün doğum yaptım, doğumum baslamasaydi iki gün sonra ne yapacağımızı konuşalım demişti doktor, 2cm acilmam vardı, şükür suyum geldi de ugrasmadik, sen doktorla konuşmadn mi bı plan yapilmadi mi? Bı sıkıntı görmüyorsa kontrollü beklemekte problem yok, yürüyüş falan yapıyor musun

Ben 40+6da suyum geldi ertesi gün doğum yaptım, doğumum baslamasaydi iki gün sonra ne yapacağımızı konuşalım demişti doktor, 2cm acilmam vardı, şükür suyum geldi de ugrasmadik, sen doktorla konuşmadn mi bı plan yapilmadi mi? Bı sıkıntı görmüyorsa kontrollü beklemekte problem yok, yürüyüş yapıyor musun
2 günde bir nst dedi ama karni büyük çıkınca bi kaç doktorla konuşup baslamazsa 41 de suni sanci ile dogurtalim dedi ama bebeğim iri ve kendi sancimda yok arkadaşımın bebeği sırf bekledikleri için oksijensiz kalmış bu yüzden eşim özelde sezaryen diyorum normalde devlette vajinan doğum yapmak istiyordum

Back
X