Devlet hastanesi mi yoksa özel mi yardım lütfen!

zuzuipek

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.447
1.856
333
İstanbul
Merhaba,

Ben 6 haftalık hamileyim özel bir hastanede kontrole gittim ancak içime sinmedi..Bir arkadaşım yenimahalle kadın doğumu tavsiye etti..Forumda okuduklarımlada özel medicanada Düzgün beye gitmeyi düşündüm...ama ikisinin arasında kaldım özeller malum maddi olarak külfetli oluyor ve normal giderken son anda sezeryan çıkıveriyor...Devlette de kurbanlık koyun muamelesi yapılıyor gibi...Fikirlerinize ihtiyacım var...

öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
durumunuz elveriyorsa özel derim, kafanızdaki sorulara alacağınız cevaplar ve sağlıklı takip açısından devletle kıyaslanamaz malum. bir noktadan sonra kader kısmet elbette ama ben tercihimi özelden yana kullanmıştım.
benim doktorum bir hastanede çalışmıyor ama acil bir durum nedeniyle medicana'da da çalışan batu beye gitmemiz gerekti, çok memnun kaldım, hamilelik döneminde uzun yıllardır gittiğim doktorumu değiştirmek istemedim ama sanırım bundan böyle batu bey olacak doktorum

gozunuz aydın.bence ozel hast.daha ılgılı oluyor.duzgun beye gelınce çok rahat bır dr ben bır ara gttım ben ayrıntıya çok onem verırım o yuzden pek begenmedım onu

canım bence hastaneyle değil doktorlarla alakalı..ben özele de gittim devlete de.. özel acıkcası pek güven vermiyor bana para almak için yapıyorlar bence..

mesela herkes etlik zübeyde hanım devlet hast. ne çok kötü sakın gitme saatlerce beklersin hayvan gibi davranıyolar falan dediler.. bi gittim yeminle ozeldeki doktordan çok daha iyiydi uzun uzun anlatıyor başka soracagın varmı diye 5kez sormustur yanı. sıra aldım doktorla görüştüm ultrasona girdim tekrar doktorun yanına gittim yarım saatte çıktım hastaneden..

yani kişiden kişiye değişıyor canım.

ben bebeğimi özelde dünyaya getirdim özellerdeki tek fark ilgi ve alaka fiyat açısındanda öyle 550 tl doğum paketi aldık hastaneden çıkarken 1.200 verdik var gerisini sen düşün

canım merhabalar senin gittigin özel neresiydi içine sinmemiş ya bende aynen senin gibiyim içime sinmiyor hiçbir yer ne yapcaz bilmiyorum benım henüz gebelik felan yok ama artık düşünüyruz o yüzden dr arastırıyorum kuzenim medicana da düzgün bey de 4 yıl önce dogum yaptı ozamanın parasıyla 2500 tl verdi sezeryana ama acayip memnun dr undan halen de ona gidiyor ama hastane biraz paragöz valla cok karışık bi durum allah hepimize yardımcı olsun ....

ya özel benim de tercihim ama acaip paragözler.ben aslında hem devlet hem özel yürütmeyi düşünüyodum ama özeli bırakmak zorunda kaldım sırf söylediğim sebepten dolayı. ben de hasatne tavsiiyesi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…