Devlet Hastanesi Plastil Cerrahide Burun Ameliyatı

buse93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
101
30
98
Balıkesir
Arkadaşlar merhaba. Burun ameliyatı olmam gerektiğini söyledi kbbdeki doktorum. Plastik cerrahiye git onlar açmışken estetik de yapıyorlar dedi. Şimdi sorum şu, plastik cerrahiye gittiğim an ücret ödüyorum di mi? Yoksa kbb de burun ameliyatına ihtiyacım olduğu gözüküyor diye ssk mı karşılayacak?

Bildiğim kadarıyla ameliyatı yapan doktor hastaneye nefes sorunu yüzünden ameliyat yapıyorum olarak bildirirse sigorta ameliyat, yatak, cerrah parası vs karşılıyor ama doktor estetik de yaptığı için sizden ayrıca estetik parası istiyor.
Yalnız nefes sorununa plastik cerrahinin pek hakim olmadığı söylenir. Burnun içi ve dışının farklı uzmanlık olduğu söyleniyor. Kendini özellikle burun konusunda geliştirmiş bir plastik cerraha ya da kendini estetik açısından geliştirmiş bir kbb ye gitmenizi tavsiye ederim.

Direk estetiğe girdiği için asla ssk karşılamıyor ama kbb yaparsa karşılar oda yaptığı hasteneye bağlı ayrıca estetik sorunun yoksa ve rahatsız değilsen dışını oynatma ama estetik sorunun varsa estetisyene yaptır o içinide düzeltiyor iine ve burunun her sorununu hakimler benim öle oldu estetikci içini dışını düzeltti özel ama 6.500 tl

Burun çok komplike bir organ. Plastik cerrahinin alanı çok geniş, kendini burunda geliştirmemişse öyle burnun her sorununa hakim falan değiller. Yıllardır revizyon için doktor araştıran birisi olarak söylüyorum bunu.

En az 1500-2000 lirayı gözden çıkarman gerek estetik için devlette, tabi doktor belki daha az fiyat verebilir, gidip sormalısın. Bana iki doktor farklı fiyat önermişti.

Ben devlette oldum hem nefes problemim hemde düzeltilmesi gereken yerler vardı Plastik cerrah girdi ve 2.200 TL ödeme yaptık

Burun çok komplike bir organ. Plastik cerrahinin alanı çok geniş, kendini burunda geliştirmemişse öyle burnun her sorununa hakim falan değiller. Yıllardır revizyon için doktor araştıran birisi olarak söylüyorum bunu.
zaten dediğin gibi plastik cerrahlarını ayırmışlar hastanede. Burnu biri yapıyor, yanık gibi izleri başka biri... Burun konusunda uzman Serhat Bey varmış. Yarın randevum var bi gidip görüşeceğim

Şuan hiç ağrım yok sadece ödemlerim var birazda hala nefes problemim oluyor gece çok şişiyor ondan olsa gerek.

Back
X