Devlet hastanesi testlerimi yapar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bia

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
463
24
298
Samsun
Bayanlar ben Esenler Hayat Hastanesine gidiyorum ve şu testleri yaptırmam söylendi

1 : GLOKOZ ( AKŞ )
2 : TSH
3 : RUBELLA lgG
4 : HBsAg
5 : VDRL

Vezneye indim inmez olaydım :52: oldukça yüksek bir fiyat aldım
Acaba bu doktorun verdigi listeyle sigorta hastanesine gitsem orada bu testleri yaptırabilir miyim?
Yazık günah bu parayla evladıma bişeyler alırım diye düşündüm, acaba oradaki doktor ben bunları gerekli görmüyorum yapamammm diye bişey der mi? Sigorta hastaneleri hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bayanlar ben Esenler Hayat Hastanesine gidiyorum ve şu testleri yaptırmam söylendi

1 : GLOKOZ ( AKŞ )
2 : TSH
3 : RUBELLA lgG
4 : HBsAg
5 : VDRL

Vezneye indim inmez olaydım :52: oldukça yüksek bir fiyat aldım
Acaba bu doktorun verdigi listeyle sigorta hastanesine gitsem orada bu testleri yaptırabilir miyim?
Yazık günah bu parayla evladıma bişeyler alırım diye düşündüm, acaba oradaki doktor ben bunları gerekli görmüyorum yapamammm diye bişey der mi? Sigorta hastaneleri hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
yapıyorlar canım.
ama rubellayı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Çok sagolasın canım, aman bitek o olsun onuda özelde yaptırım. Test sayısına göre para alıyorlar ya, hangisini yaptırsam kardır yani.

tabi canım.neden sigortanın avantajlarından faydalanmayasın ki.?benim gittiğim doktor muayehanede ve aynı zamanda hastanede de görev yapıyordu.o yüzden bütün testlerimi devlet hastanesinde yapıyordu.sadece muayehanesine gittiğimde ücret ödüyordum.hastane beleş.:1:
doğumumuda devlette yaptım.çok iyiydi..(sezeryan olmöasına rağmen)
hemde kendi doktorum girmişti doğuma.
ha bu arada ben rubella testini yaptırmadım.

tabi canım.neden sigortanın avantajlarından faydalanmayasın ki.?benim gittiğim doktor muayehanede ve aynı zamanda hastanede de görev yapıyordu.o yüzden bütün testlerimi devlet hastanesinde yapıyordu.sadece muayehanesine gittiğimde ücret ödüyordum.hastane beleş.:1:
doğumumuda devlette yaptım.çok iyiydi..(sezeryan olmöasına rağmen)
hemde kendi doktorum girmişti doğuma.
ha bu arada ben rubella testini yaptırmadım.

Acep neyle alakalı bilemedim ama gerekiyorsa yaptırıcaz mecbuuren, teşekkür ederim canım randevu aldım Hasekiden hayırlısı artık

rubellayıda yapıyor canım...hepsini yapıyor merak etme...
toksoplazma testi neden istememiş anlamadım...

limon_kabugu canım onun ne olduğunu bile bilmiyorum valla :d
Evet gittim hasekiye yapacaklar yarın 7,30 ile 11 arasında gidicem yapacaklar. Buda arkadaşlara bilgi olmuş olur, eğer test için ücret fazla çıkıyorsa ssk hastanelerine gidin yaptırın :52:

rubellayıda yapıyor canım...hepsini yapıyor merak etme...
toksoplazma testi neden istememiş anlamadım...

eğer karıştırmıyomsam
hayvanlara karşı bağışıklığı olup olmadığını anlamak yapıyorlar
bizim kuşumuz ve köpeğimiz olduğu için yaptırmıştık
bazı doktorlar gerek görmüyor evde hayvan bakılmıyorsa

Back
X