geçmiş olsun şimdiden..
bulunduğunuz yerde Optimed özel hastanesi varsa eğer kesinlikle öneririm..
özel olmasına rağmen muayene ücreti 12tl..
ve doktorları mükemmel
Öncelikle geçmiş olsun
Klasik devlet dairesi sistemi gibi olmuş,bugün git yarın gel
Doktorunu değiştirmeyi deneyebilirsin
öyle ise 1 defaya mahsus vermek zorundasın sanırım o ücreti..yalnız sadece ultrason ile bakacak o ücretin karşılığında..kan testi hormon testi v.s. onlar için ayrı bir bütçe ayarlaman gerekicek canım..Malesef yok3 özel hastane var, en uygunu 40 tl ücret istiyo.
öyle ise 1 defaya mahsus vermek zorundasın sanırım o ücreti..yalnız sadece ultrason ile bakacak o ücretin karşılığında..kan testi hormon testi v.s. onlar için ayrı bir bütçe ayarlaman gerekicek canım..
bence acele etme evlenmene de az kalmış,evlendikten sonra eşinin desteği ile birlikte gidersiniz,böyle şeyler ihmale gelmez çünkü..
olsun belkide senin için en hayırlısı bu canım
burada mutlaka okumuşsundur,devlet hastanelerindeki doktorlardan memnun olanlarda var ama olmayanların sayısı daha yüksek..
yanlış tedavi sonucu sorun yaşayanların sayısı çok
birde kadınız,daha hassas olmamız lazım bu konuda
biliyorum herşey maddiyat ama bikaç defaya mahsus kendimize bu hakkı tanımalıyız
ssk lı isende ilaçlarının çoğu karşılanır zaten devletten,yada bi kısmının ücretini çok minimum ödersin alırken..
özelde kan testleri hormon testleri 100 -150 tl gibi değişken oluyor..
bilgin olsun
evet haklısın,ben hiç devlete gitmedim Allahta düşürmesin zaten..
oraya adım atınca stres başlıyordur eminim.
birde kadın doğum uzmanlarının ne kadar hijyen olup olmadıklarını bilmiyoruz,zaten dediğin gibi kalabalıktır insanlar üst üste..
soru sormaya bile çekinmişsin baksana,insanları o kadar geriyorlar..
hasta olmayan sağlam adam gitse hasta olur çıkar devletten..
dediğm gibi evlenmeyi bekle,elinizde paranızda olucak düğün sonrası
oradan biraz bütçe ayırıp gerekli kontrollerini yaptırırsın en azından için rahat olur,nasıl bir yol izleyeceğini dolaylı yoldan değilde,direk öğrenirsin..
benim tavsiyem reglinin 3. günü git özele..
çünkü o gün çağırıyorlar ultrason ile bakılıyor..
eğer o gün gitmezsen yinede muayene ücretini yatırıcaksın boşa para vermemiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?