Merhaba bayanlar ben hamileliğimin başından beri özele gidiyorum ama gittiğim hastanenin yoğun bakımı filan yokmus doğum ve sonrasında bi sorunla karsilastigimizda hemen müdahale edilebilmesi için dogumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Devlet hastanesinde doğum süreci nasıl işliyor sancılarım başlayınca gitsem olur mu?
Merhaba bayanlar ben hamileliğimin başından beri özele gidiyorum ama gittiğim hastanenin yoğun bakımı filan yokmus doğum ve sonrasında bi sorunla karsilastigimizda hemen müdahale edilebilmesi için dogumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Devlet hastanesinde doğum süreci nasıl işliyor sancılarım başlayınca gitsem olur mu?
bende özele 5 ay qittim süreklı sonra küvez olmadıqını öqrendim ve devlat hastanesine qitmeye basladım ama hiç memnun kalmadım özelden cıkıp devlete qittiğinde karşılaştıqın muamele senı cok rahatsız edebılır bende öyle olmustu devlette 3-4 doktora qittim hiç içime sinmedi kendimi hiç qüvende hissetmemiştim sonra yine başka bir özel hastane bulup doqumumu orda yaptım ve 4 4lüktü iyiki devlet hastanesinde yapmamısım doqumumu