Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba , 23 yaş var evet eşinizin sperm sayısı düşükse yada sizin yumurta rezerviniz düşükse o zaman 3 yıl evlilik şartı yokHanımlar merhabalar devlet hastanesinde aşılama yapabilmek için 3 yıl evliliği doldurmuş olmak ve 23 yaşından büyük mü olmak gerek bilen biri yardımcı olabilir mi
Aaa biz bir buçuk yıldır SGKlıyız baştan kaybettik900 gün prim günü ve 5 yıl sgklı olma şartı aranıyor ama tüp bebekte mi aşılamada mı emin değilim, ha birde hiç çocuk olmaması lazım sanırım
Ama aşılama için gerekli değil sanırım, siz bir görüşün ben size aşılama raporumda yazanları atacağım şimdiAaa biz bir buçuk yıldır SGKlıyız baştan kaybettik
Sanırım sizin de eşinizin değerleri düşük olduğu için aşılama düşünüyorsunuz ben biraz araştırdım Google yazınca 3 yıl evlilik diyor ama bazıları da gerekli değil diyor o yüzden bir uzmanla görüşücemHASTA 4 YILDIR EVLİ 4 YILDIR ÇOCUK İSTEMİ MEVCUTTUR. HASTANIN YAŞAYAN BİR SAĞLIKLI ÇOCUĞU BULUNMAMAKTADIR. HASTA SON 4 YILDIR ALDIĞI HİÇBİR TEDAVİDEN FAYDA GÖRMEMİŞTİR.YAPILAN MUAYENELERİNDE GEBELİĞE ENGEL SİSTEMİK HASTALIK BULUNMAMAKTADIR.HASTA EN AZ 3 EN ÇOK 6 SİKLUS KLOMİFEN SİTRAT TEDAVİSİNE YANIT ALMAMIŞTIR.SPG:YORUM : TERATOZOOSPERMİ6 ML /SPERM SAYISI 25 MLYN / T.MOTİL %50 / TPMSS 15 MLYN / N.MORF. %2 /SW.UP 30 MLYN / MOTİL %95 / LÖK: MLYN KARAR:HASTAYA KADIN İNFERTİLİTE NEDENLİ 1. UYGULAMA IUI YAPILMASI UYGUNDUR
Ben 25 yaşındayım. İki yıldır evliyim. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü var. Hiç çocuğum yok ve daha önce hiçbir tedavi uygulanmadı. Şu an devlet hastanesinde aşılama tedavisi yapıyoruz.Hanımlar merhabalar devlet hastanesinde aşılama yapabilmek için 3 yıl evliliği doldurmuş olmak ve 23 yaşından büyük mü olmak gerek bilen biri yardımcı olabilir mi
Peki kaç yıldır SGK misiniz ?Ben 25 yaşındayım. İki yıldır evliyim. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü var. Hiç çocuğum yok ve daha önce hiçbir tedavi uygulanmadı. Şu an devlet hastanesinde aşılama tedavisi yapıyoruz.
Peki kaç yıldır SGK misiniz ?
Eşim bir kaç güne test verecek bizde ona göre aşılama yapıp yapmayacağımıza karar vereceğiz Rabbim hepimiz için hayırlısını versin . Aşılamadan önce keçiboynuzu özü yedirin eşinize faydası olacaktır sizin içinBen 25 yaşındayım. İki yıldır evliyim. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü var. Hiç çocuğum yok ve daha önce hiçbir tedavi uygulanmadı. Şu an devlet hastanesinde aşılama tedavisi yapıyoruz.
Ben 25 yaşındayım. İki yıldır evliyim. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü var. Hiç çocuğum yok ve daha önce hiçbir tedavi uygulanmadı. Şu an devlet hastanesinde aşılamasi yapıyoruz.
Emekli sandığı canım.Peki kaç yıldır SGK misiniz ?
Biz keçiboynuzunu çok kullandık. Keçiboynuzu sayesinde ileri hareket hızımız %12’den %32’ye çıktı ve hala kullanmaya devam ediyoruz. Kesinlikle keçiboynuzu çok işe yarıyor.Eşim bir kaç güne test verecek bizde ona göre aşılama yapıp yapmayacağımıza karar vereceğiz Rabbim hepimiz için hayırlısını versin . Aşılamadan önce keçiboynuzu özü yedirin eşinize faydası olacaktır sizin için
Test sonuçlarını paylaşabilir misiniz? Ben de bir fikir sahibi olurum belki.Eşim bir kaç güne test verecek bizde ona göre aşılama yapıp yapmayacağımıza karar vereceğiz Rabbim hepimiz için hayırlısını versin . Aşılamadan önce keçiboynuzu özü yedirin eşinize faydası olacaktır sizin için
Hastanede hangi bölüm bakıyor bu durumlara yardımcı olabilecek var mıHanımlar merhabalar devlet hastanesinde aşılama yapabilmek için 3 yıl evliliği doldurmuş olmak ve 23 yaşından büyük mü olmak gerek bilen biri yardımcı olabilir mi
infertilite diye bir bölüm dediler bana ama MHRS de randevu al kısmında çıkmıyorHastanede hangi bölüm bakıyor bu durumlara yardımcı olabilecek var mı
Tabi mutlakaTest sonuçlarını paylaşabilir misiniz? Ben de bir fikir sahibi olurum belki.
Teşekkürler. İnşallah sonuçlarınız çok güzel çıkarTabi mutlaka
Sağolun çok teşekkür ederim birbirimizi dualarımızda unutmayalım yabancının duası daah makbul derlerTeşekkürler. İnşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar![]()
Haklısınız. Sizin için bol bol dua edeceğimSağolun çok teşekkür ederim birbirimizi dualarımızda unutmayalım yabancının duası daah makbul derler
Allah razı olsun bende aynı şekildeHaklısınız. Sizin için bol bol dua edeceğim![]()