Devlet hastaneside aşılama şartları

Rinad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
115
16
28
25
Hanımlar merhabalar devlet hastanesinde aşılama yapabilmek için 3 yıl evliliği doldurmuş olmak ve 23 yaşından büyük mü olmak gerek bilen biri yardımcı olabilir mi

Hanımlar merhabalar devlet hastanesinde aşılama yapabilmek için 3 yıl evliliği doldurmuş olmak ve 23 yaşından büyük mü olmak gerek bilen biri yardımcı olabilir mi
Merhaba , 23 yaş var evet eşinizin sperm sayısı düşükse yada sizin yumurta rezerviniz düşükse o zaman 3 yıl evlilik şartı yok

900 gün prim günü ve 5 yıl sgklı olma şartı aranıyor ama tüp bebekte mi aşılamada mı emin değilim, ha birde hiç çocuk olmaması lazım sanırım

HASTA 4 YILDIR EVLİ 4 YILDIR ÇOCUK İSTEMİ MEVCUTTUR. HASTANIN YAŞAYAN BİR SAĞLIKLI ÇOCUĞU BULUNMAMAKTADIR. HASTA SON 4 YILDIR ALDIĞI HİÇBİR TEDAVİDEN FAYDA GÖRMEMİŞTİR.YAPILAN MUAYENELERİNDE GEBELİĞE ENGEL SİSTEMİK HASTALIK BULUNMAMAKTADIR.HASTA EN AZ 3 EN ÇOK 6 SİKLUS KLOMİFEN SİTRAT TEDAVİSİNE YANIT ALMAMIŞTIR.SPG:YORUM : TERATOZOOSPERMİ6 ML /SPERM SAYISI 25 MLYN / T.MOTİL %50 / TPMSS 15 MLYN / N.MORF. %2 /SW.UP 30 MLYN / MOTİL %95 / LÖK: MLYN KARAR:HASTAYA KADIN İNFERTİLİTE NEDENLİ 1. UYGULAMA IUI YAPILMASI UYGUNDUR

HASTA 4 YILDIR EVLİ 4 YILDIR ÇOCUK İSTEMİ MEVCUTTUR. HASTANIN YAŞAYAN BİR SAĞLIKLI ÇOCUĞU BULUNMAMAKTADIR. HASTA SON 4 YILDIR ALDIĞI HİÇBİR TEDAVİDEN FAYDA GÖRMEMİŞTİR.YAPILAN MUAYENELERİNDE GEBELİĞE ENGEL SİSTEMİK HASTALIK BULUNMAMAKTADIR.HASTA EN AZ 3 EN ÇOK 6 SİKLUS KLOMİFEN SİTRAT TEDAVİSİNE YANIT ALMAMIŞTIR.SPG:YORUM : TERATOZOOSPERMİ6 ML /SPERM SAYISI 25 MLYN / T.MOTİL %50 / TPMSS 15 MLYN / N.MORF. %2 /SW.UP 30 MLYN / MOTİL %95 / LÖK: MLYN KARAR:HASTAYA KADIN İNFERTİLİTE NEDENLİ 1. UYGULAMA IUI YAPILMASI UYGUNDUR
Sanırım sizin de eşinizin değerleri düşük olduğu için aşılama düşünüyorsunuz ben biraz araştırdım Google yazınca 3 yıl evlilik diyor ama bazıları da gerekli değil diyor o yüzden bir uzmanla görüşücem

Ben 25 yaşındayım. İki yıldır evliyim. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü var. Hiç çocuğum yok ve daha önce hiçbir tedavi uygulanmadı. Şu an devlet hastanesinde aşılama tedavisi yapıyoruz.

Ben 25 yaşındayım. İki yıldır evliyim. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü var. Hiç çocuğum yok ve daha önce hiçbir tedavi uygulanmadı. Şu an devlet hastanesinde aşılama tedavisi yapıyoruz.
Peki kaç yıldır SGK misiniz ?

Peki kaç yıldır SGK misiniz ?
Eşim bir kaç güne test verecek bizde ona göre aşılama yapıp yapmayacağımıza karar vereceğiz Rabbim hepimiz için hayırlısını versin . Aşılamadan önce keçiboynuzu özü yedirin eşinize faydası olacaktır sizin için
Ben 25 yaşındayım. İki yıldır evliyim. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü var. Hiç çocuğum yok ve daha önce hiçbir tedavi uygulanmadı. Şu an devlet hastanesinde aşılamasi yapıyoruz.

Eşim bir kaç güne test verecek bizde ona göre aşılama yapıp yapmayacağımıza karar vereceğiz Rabbim hepimiz için hayırlısını versin . Aşılamadan önce keçiboynuzu özü yedirin eşinize faydası olacaktır sizin için
Biz keçiboynuzunu çok kullandık. Keçiboynuzu sayesinde ileri hareket hızımız %12’den %32’ye çıktı ve hala kullanmaya devam ediyoruz. Kesinlikle keçiboynuzu çok işe yarıyor.

Test sonuçlarını paylaşabilir misiniz? Ben de bir fikir sahibi olurum belki.

Hastanede hangi bölüm bakıyor bu durumlara yardımcı olabilecek var mı

Back
X