Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlet hastanesinde 12. Haftada cinsiyet söylüyorlar mı
İkili test için doktora gideceğim tam 12. Haftadayız acaba cinsiyetini söylermi ya da görürmü doktor bazıları devlette söylemiyor diyor tecrübeleriniz neler bu konuda?
Gittiğim doktor çok yoğun olduğu için söylememişti bi de bi hastasına kız gibi demiş erkek çıkmış dava açmışlar bu bana ders oldu insiyatif alıp yardımcı olmayacağım demişti sonra çok ricada bulundum erkek dedi erkek çıktı :) genelde 16-20 hafta arası gözükürmüş
Nipt testi de yaptırmıştm orda da erkek çıkmıştı
Arkadaşım özelde 11. Haftada erkek demişler ve erkek oldu benim 12h 4g detaylı usg de görünmüyor dedi bugün çok merak ediyorum ama mecbur bekleyeceğiz 1 ay
Gittiğim doktor çok yoğun olduğu için söylememişti bi de bi hastasına kız gibi demiş erkek çıkmış dava açmışlar bu bana ders oldu insiyatif alıp yardımcı olmayacağım demişti sonra çok ricada bulundum erkek dedi erkek çıktı :) genelde 16-20 hafta arası gözükürmüş
Nipt testi de yaptırmıştm orda da erkek çıkmıştı