Devlet hastanesinde ameliyat için muayeneden kaç gün sonrasına randevu verirler?

damaged lemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
2.812
7.683
88
merhaba dostlar. ayın 9'unda hacettepe hastanesi'nde burun ameliyatı için muayene olacağım. öğrenciyim, 5 ekim'de online derslerim başlayacak. sizce acaba kaç gün sonrasına randevu verirler? 5 ekim'e kadar ameliyatı olup iyileşmiş olabilir miyim? yoksa devlet hastanelerinde aylar sonrasına mı randevu veriyorlar ameliyat için?? teşekkürler.

Yogunluga bagli bu. Kimse kesin bir sey diyemez ne yazik ki. Bana 2 ay sonraya randevu verilmisti biraz yalvardık okulum var araya sıkıştırabilir misiniz diye. 5 gun sonraya randevu verdi.

Hangi doktor için randevu aldnz ? Ücretlimi muayne ?

Yogunluga bagli bu. Kimse kesin bir sey diyemez ne yazik ki. Bana 2 ay sonraya randevu verilmisti biraz yalvardık okulum var araya sıkıştırabilir misiniz diye. 5 gun sonraya randevu verdi.
teşekkür ederim, o zaman ben de okulum var deyip daha erkene almaya çalışayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…