Devlet hastanesinde aşılama işlemi

fenerbahce94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
12
0
1
31
Herkese iyi akşamlar kızlar ,
Devlet hastanesinde aşılama yaptıran veya yaptıracak olan kimler var ??

Peki..Hangi devlet hastanesinde yaptırdınız siz aşılana işlemini ve sonrasında tekrarlamayacak mısınız
Adana şehir hastanesinde yaptırdım aşılama tutma oranı %20 civarı olduğu için ben direk tüp bebek istedim tüp bebeği devlet karşılaması için de iki defa aşılama yaptırmak gerekiyormuş.. Ve 3 yıl evli olma şartı var. Testim negatif çıktı zaten . 2.aşılama için birkaç ay ara vereceğim sonra yaptıracağım zaten Doktor da öyle söyledi 3 yılı doldurana kadar 2 kere aşılamayı aralarda yapalım demişti

ben de şehir hastanesinde bir aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı bir ay sonra tekrar yapılacak

Adana şehir hastanesinde yaptırdım aşılama tutma oranı %20 civarı olduğu için ben direk tüp bebek istedim tüp bebeği devlet karşılaması için de iki defa aşılama yaptırmak gerekiyormuş.. Ve 3 yıl evli olma şartı var. Testim negatif çıktı zaten . 2.aşılama için birkaç ay ara vereceğim sonra yaptıracağım zaten Doktor da öyle söyledi 3 yılı doldurana kadar 2 kere aşılamayı aralarda yapalım demişti
İnsallah güzel sonuçlar alırsınız, aşılama yöninin tutma oranı düşük evet. Ama umut olan kişiler de var okuduğumuz gördüğümüz.. insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Yani stresten uzak durun çok yormayın kendinizi dinlenin 14 günden önce test yapmamaya çalışın

Selma kızlar bende aşılama yatırdım 6. Günüm. Tüp bebek raporu için iğneli aşılama gerekiyormuş geçen yıl 2 defa yaptırdık fakat femera kullandığım için sayılmadı Ankara şehir hastanesinde tedavi görüyorum

Back
X