karbeyaz Guru Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 1.178 106 323 28 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi karbeyaz #1 Merhabalar, özelde yaptıramıyorum artık bütçemi aşıyor acaba devlet hastanesinde yapılır mı ? yada yapan varsa paylaşabilirseniz sevinirim
Merhabalar, özelde yaptıramıyorum artık bütçemi aşıyor acaba devlet hastanesinde yapılır mı ? yada yapan varsa paylaşabilirseniz sevinirim
keep calm Ağzımda gümüş kaşıkla doğduysam benim günahım ne? Kayıtlı Üye 27 Nisan 2008 1.298 3.010 658 5 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi karbeyaz #2 Merhaba kimse cevap yazmamış bende devlet Hastanesi'nde yaptırmak istiyorum ama internette hiçbir bilgiye ulaşamadım siz yaptırabildiniz mi?
Merhaba kimse cevap yazmamış bende devlet Hastanesi'nde yaptırmak istiyorum ama internette hiçbir bilgiye ulaşamadım siz yaptırabildiniz mi?
E eSos91 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2022 1 0 1 34 11 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi karbeyaz #3 bu konuda bilgisi olan yazsa ya ben de yaptırmk istiyorum ... yaptıran varsa Devlet Hastanesinde oluyor mu ve fiyat bilgisi yazsın lütfen.
bu konuda bilgisi olan yazsa ya ben de yaptırmk istiyorum ... yaptıran varsa Devlet Hastanesinde oluyor mu ve fiyat bilgisi yazsın lütfen.