- 30 Ekim 2017
- 11
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi defnegulsoy
-
1800Ne kadar
Ay inanmıyorum bedava nerdeyse hem de memnun kalmışsınız ameliyat sonrası nasıldı ağrı sizi durumu
ameliyattan çıktıktan sonra cok kan yuttugum icin 3. gune kadar ara sira midem bulandi ve agrim öyle aşırı derecede bisey yoktu ara sira sizliyor o kadarAy inanmıyorum bedava nerdeyse hem de memnun kalmışsınız ameliyat sonrası nasıldı ağrı sizi durumu
Daha cikmadi bandajlarim çıkınca atarim insallahResim atar mısınız önceki ve sonraki olarak
Bendede migren var canım öyle yok şiddetli bi agrım olmadi basimda cok hafifti zaten agri kesici de veriyor ilaclarin arasinda varTamam cnm bende olmayı düşünüyorum ama ağrım olur diye korkuyorum migren hastasıyım
Merhaba sadece estetik açısından dolayımı oldun burnunda sağlık problemi varmıydı birde ne kadar ücret ödedin sgk vs karşılıyormu acaba:) cok geçmiş olsun ayrıca uzun zaman olmuş amaArkadaşlar burun estetiği oldum 6. günümdeyim tamponlar cikarken baktım burnuma daha 6. günüm olmasına ragmen cok güzel sorulariniz varsa yardımcı olabilirim
Hangi il ve hangi doktora oldunuzBen de Devlet Hastanesi'ne oldum ve sonuçtan çok çok memnun kaldım. Ve hiç agrım olmadı. Ağrı kesici serum bile istemedim hastanede iken.
bende tampon yoktu içi boştu .
hiç sızlamadı kanama da olmadı.çok hafif çok güzel geçti ameliyatım.hiç korkulacak bişii yok.
Balıkesir alimurat sonelHangi il ve hangi doktora oldunuz
Ben istanbuldayım sağolun cevap içinBalıkesir alimurat sonel
Merhabalar, ben de Sakarya'dayım, doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim mümkünse? Bir de estetik yapan doktor KBB uzmanı mı? Operatör mü ya da Plastik Cerrah mı? Detaylı bilgi verebilir misiniz?Arkadaşlar burun estetiği oldum 6. günümdeyim tamponlar cikarken baktım burnuma daha 6. günüm olmasına ragmen cok güzel sorulariniz varsa yardımcı olabilirim
Doktorun ismini öğrenebilir miyimArkadaşlar burun estetiği oldum 6. günümdeyim tamponlar cikarken baktım burnuma daha 6. günüm olmasına ragmen cok güzel sorulariniz varsa yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?