Devlet hastanesinde burun estetiği oldum !!

defnegulsoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
11
0
1
26
Arkadaşlar burun estetiği oldum 6. günümdeyim tamponlar cikarken baktım burnuma daha 6. günüm olmasına ragmen cok güzel sorulariniz varsa yardımcı olabilirim

Ben de Devlet Hastanesi'ne oldum ve sonuçtan çok çok memnun kaldım. Ve hiç agrım olmadı. Ağrı kesici serum bile istemedim hastanede iken.

bende tampon yoktu içi boştu .
hiç sızlamadı kanama da olmadı.çok hafif çok güzel geçti ameliyatım.hiç korkulacak bişii yok.

Ay inanmıyorum bedava nerdeyse hem de memnun kalmışsınız ameliyat sonrası nasıldı ağrı sizi durumu
ameliyattan çıktıktan sonra cok kan yuttugum icin 3. gune kadar ara sira midem bulandi ve agrim öyle aşırı derecede bisey yoktu ara sira sizliyor o kadar

Geçmiş olsun bu devlet hastanesine de revizyon olup memmun olan var mı acaba daha önce ameliyat olmuş burunları düzeltebilirler mi

Arkadaşlar burun estetiği oldum 6. günümdeyim tamponlar cikarken baktım burnuma daha 6. günüm olmasına ragmen cok güzel sorulariniz varsa yardımcı olabilirim
Merhaba sadece estetik açısından dolayımı oldun burnunda sağlık problemi varmıydı birde ne kadar ücret ödedin sgk vs karşılıyormu acaba:) cok geçmiş olsun ayrıca uzun zaman olmuş ama

Hangi il ve hangi doktora oldunuz

Merhabalar, ben de Sakarya'dayım, doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim mümkünse? Bir de estetik yapan doktor KBB uzmanı mı? Operatör mü ya da Plastik Cerrah mı? Detaylı bilgi verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…