Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ona gittim ben ameliyat yapmıyorum dedi hastane ilk açıldığında nedenseBen Etimesgut devlet hastanesinde olacağım doktorum Elif Koçlu Hetemoğlu bi görüş istersen
Ben de Haziran ayında Ekim ayı için gün aldım şimdi de tereddüt ediyorum hiç hastasına ulaşamadım hiç de yorum yokBen ona gittim ben ameliyat yapmıyorum dedi hastane ilk açıldığında nedense
Bilemiyorum iyi doktora benziyo ama çok güler yüzlü. Ilk hastane açılınca gittim hem sorunum var hem görünüm olarak istiyorum dedim .burda estetik cerrah yok bende yapamam tek başıma dedi sincana gidebilirsin dediBen de Haziran ayında Ekim ayı için gün aldım şimdi de tereddüt ediyorum hiç hastasına ulaşamadım hiç de yorum yok
Ben estetik için gittim eğrilik de var içerden yaparım dediBilemiyorum iyi doktora benziyo ama çok güler yüzlü. Ilk hastane açılınca gittim hem sorunum var hem görünüm olarak istiyorum dedim .burda estetik cerrah yok bende yapamam tek başıma dedi sincana gidebilirsin dedi
Ben oldum canim başka doktoraTekrar gidip sor istersen başkalarına da yaptığını duydum
Ne kadar ücret ödedinizSıncan nafiz körez ozmen kara oldum ama özel bolumunde
3600 4000 arasiNe kadar ücret ödediniz