Devlet hastanesinde detaylı ultrason

Bllossom

7/24 Anne
Pro Üye
3 Temmuz 2022
4.502
12.895
158
27
Merhaba 20. Haftada detaylı ultrason istiyorlarmıs, sanırım renkli oluyor? Devlette istanbulda bunu yapan hangi hastane var acaba? Simdiden randevu almak gerek malum🙊

Merhaba 20. Haftada detaylı ultrason istiyorlarmıs, sanırım renkli oluyor? Devlette istanbulda bunu yapan hangi hastane var acaba? Simdiden randevu almak gerek malum🙊

Detaylı Ultrason her hastahanede renkli değil. Yani öyle internette gördüğünüz renkli fotoğrafları detaylı ultrasonda vermiyorlar. Zaten genel olarak sadece anneler özeniyor diye açıp bakılıyor desem yalan olmaz. Çünkü tüm ölçümler siyah beyaz yapılıyor.
Perinatoloji bölümünden randevu alacaksınız. Ancak direkt gidip almanız lazım. Kapıya bir kağıt asıyorlar. O kağıtta hangi tarihte randevu alınacağı yazıyor. O gün erkenden gidip sıraya giriyorsunuz ve randevu alıyorsunuz. Artık şansınıza hangi tarihe verirlerse.. 1 aylık randevuyu 1 günde oluşturuyorlar yani. O gün gidip randevu almazsanız bir dahaki aya kadar beklemeniz lazım.
Perinatoloji bölümü olan hastahaneler olarak araştırabilirsiniz evinize hangisi yakınsa.

Mhrs den baktım 20-24 detaylı ultrason diye randevuları varmıs o sekilde alacagım

Mhrs den baktım 20-24 detaylı ultrason diye randevuları varmıs o sekilde alacagım
selam yaptırdın mı canım,
ben de 182 iyi arayarak denk getirdim Zeynep kamilden aldım randevu, günüme 2 hafta var da senin olduysa nasıl baktılar ne kadar sürdü merak ettim

Back
X