Devlet hastanesinde doğum ?

gulsahbozkurt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
35
8
6
kızlar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz önerebiliceğiniz devlet hastanesi varmı ? doktor ile yazarmısınız
ve özel hastanemi devlet hastanesimi ? benım icimden devlet hastanesi geciyor ama cevremde kımse devlette yapmamış ama sureklı şikayetleri var kafam karıştı yardımcı olursanız cok sevınırım :)

Istanbul'da değilim, ama ben de Devlet Hastanesi'nde doğum yaptım. Emin ol, Özel Hastane'den hiçbir farkı yok. Hatta oradakiler daha ilgiliydi. Kalacağın 2 gün, hastaneye vereceğin parayı çocuğuna harcarsın.

Elbettekihastanesine gore degisiyordur bu durum. Ama normal dogum istiyo olsaydim belki bende devlet dusunurdum. Devlrt hastaneleri cok kalabalik oldugundan bilgi verme ozel bakim gibi seylerde eksik kaliyor

kızlar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz önerebiliceğiniz devlet hastanesi varmı ? doktor ile yazarmısınız
ve özel hastanemi devlet hastanesimi ? benım icimden devlet hastanesi geciyor ama cevremde kımse devlette yapmamış ama sureklı şikayetleri var kafam karıştı yardımcı olursanız cok sevınırım :)
Önce size yakın olan devlet hastanelerinin kadın doğum servislerine gidin kendiniz görün bence. Ben devlet hastanesinde yapacağım Allah nasip ederse ama Kocaeli'deyim polikliniği çok kalabalık yoğun ama kadın doğum servisi hiç yoğun değil hem doğum odaları hem de servisdeki odalar tek kişilik. Ebeler dogumhaneyi bile gezdiriyor. Kaç haftalık olduğunuzu bilmiyorum ama doğum düşündüğünüz hastanede gebelik eğitimine gidin tüm ebelerle tanışma imkânınız olur

Back
X