M misrafzen Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Emoji Skoru 9 Puanlar 6 13 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi misrafzen #1 Kızlar merhaba aranızda hiç devlet hastanesinde dudak dolgusu yaptıran var mı acil desteğinize ihtiyacım var
Kızlar merhaba aranızda hiç devlet hastanesinde dudak dolgusu yaptıran var mı acil desteğinize ihtiyacım var
A Alisimm Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 10 Emoji Skoru 4 Puanlar 16 Yaş 31 16 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi misrafzen #2 misrafzen .!.: Kızlar merhaba aranızda hiç devlet hastanesinde dudak dolgusu yaptıran var mı acil desteğinize ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Ben de plastik cerrahiden randevu aldım yaptırmak için ama fiyatları falan nasıl acaba bilen var mı? Özele yakın mı acaba?
misrafzen .!.: Kızlar merhaba aranızda hiç devlet hastanesinde dudak dolgusu yaptıran var mı acil desteğinize ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Ben de plastik cerrahiden randevu aldım yaptırmak için ama fiyatları falan nasıl acaba bilen var mı? Özele yakın mı acaba?
M misrafzen Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Emoji Skoru 9 Puanlar 6 21 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi misrafzen #3 Alisimm .!.: Ben de plastik cerrahiden randevu aldım yaptırmak için ama fiyatları falan nasıl acaba bilen var mı? Özele yakın mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kullanılan markaya göre değişir diye düşünüyorum ama hiç denk gelmedim açıkçası devlet hastanesinde yaptırana yaptırırsanız haber verin lütfen
Alisimm .!.: Ben de plastik cerrahiden randevu aldım yaptırmak için ama fiyatları falan nasıl acaba bilen var mı? Özele yakın mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kullanılan markaya göre değişir diye düşünüyorum ama hiç denk gelmedim açıkçası devlet hastanesinde yaptırana yaptırırsanız haber verin lütfen
W weidse Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 19 24 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi misrafzen #4 Bazı devlet hastanelerinde sanırım mezoterapi prp gibi işlemler de yapılıyormuş. Yaptıran var mı acaba merak ettim
Bazı devlet hastanelerinde sanırım mezoterapi prp gibi işlemler de yapılıyormuş. Yaptıran var mı acaba merak ettim
nilsu83 Guru Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2011 Mesajlar 233 Emoji Skoru 310 Puanlar 323 Yer Ankara 24 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi misrafzen #5 Devlette çalışan doktor bulursanız yemek aralarında veya dört beşten sonra yapıyorlar. Ama devlet hastahanesinde dudak dolgusu diye bir şey hiç duymadım denkte gelmedim. doktoru ayarlayıp devlet hastahanesinde dudak dolgusu yaptıran arkadaşlarım var
Devlette çalışan doktor bulursanız yemek aralarında veya dört beşten sonra yapıyorlar. Ama devlet hastahanesinde dudak dolgusu diye bir şey hiç duymadım denkte gelmedim. doktoru ayarlayıp devlet hastahanesinde dudak dolgusu yaptıran arkadaşlarım var