Devlet Hastanesinde HSG çekimi

MASLOW

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
2.579
1.751
373
İstanbul
Merhaba hanımlar, bu konuda daha önce açılmış konular hem çok yeni tarihli degil hem de bazı önemli bilgileri içermiyor.
Sorum şu devlet Hastanesi'nde HSG cekimi yapılıyor mu? Çok ileri tarihe mi veriliyor randevusu ve bu çekim kslemini devlette yaptırmanın prosedürü nasil oluyor?

Bakirkoy sadi konuk hastanesinde doktor bizde yok diye beni postaladi açıkçası özelde çektir dedi sadece Zeynep kamilde varmis oraya randevu bulmak zor özelde fiyatları sordum 13
00 ile 6000 tl arasi değişiyor şaşırdım kaldım
Varsa uygun bir yer banada söyleyin kizlar

Merhaba hanımlar, bu konuda daha önce açılmış konular hem çok yeni tarihli degil hem de bazı önemli bilgileri içermiyor.
Sorum şu devlet Hastanesi'nde HSG cekimi yapılıyor mu? Çok ileri tarihe mi veriliyor randevusu ve bu çekim kslemini devlette yaptırmanın prosedürü nasil oluyor?
Merhaba ben devlette yaptırdım muayeneleri tamamladıktan sonra gerek görülürse adetin 2. 3. Günü gidiliyor adetin ne zaman bittiği soruluyor bittiği günün ardı yada sonraki gün de yapılıyor isteseler de ileri güne atamıyorlar çünkü adetin ardına çekilmesi gerekiyor geçmiş olsun

Merhaba ben devlette yaptırdım muayeneleri tamamladıktan sonra gerek görülürse adetin 2. 3. Günü gidiliyor adetin ne zaman bittiği soruluyor bittiği günün ardı yada sonraki gün de yapılıyor isteseler de ileri güne atamıyorlar çünkü adetin ardına çekilmesi gerekiyor geçmiş olsun
Prosedür olarak da onam formu imzalatıyorlar olası yan etkilere karşı artı olarak ben çekilmeden önce reçete yazdılar 1 ağrı kesici parol 1 antibiyotik çekildiğim gün 1 saat önce parolu içtim akşamında antibiyotiğe başladım olası enfeksiyona karşı

Bende eskişehir acıbademde 18bini duyunca araştırmalar yapıyorum çok iyi oldu konuyu açmanız..

Bakirkoy sadi konuk hastanesinde doktor bizde yok diye beni postaladi açıkçası özelde çektir dedi sadece Zeynep kamilde varmis oraya randevu bulmak zor özelde fiyatları sordum 13
Zeynep Kamil ve goztepede varmış ama ben gittim. Bu ay dolu. Önümüzdeki aya kaldı. Ben özelde cektiricem. Bu ayı kaybettim hsg vb derken. Önümüzdeki ay belki güzel bir yumurta gelisir filan. Onu da kacirnayayim. En uygun 2.000 TL'ye buldum ama Anadolu yakasında

Çok teşekkür ediyorum yanıtınız için. Çok aydınlatıcı oldu. Gittim devlete ancak bu ay için randevu kalmamıştı. Bir sonraki reglin başında gitmek gerek ancak o zaman da boş randevu olması garanti değilmiş. Anlaşılan tüm İstanbul'un hsglerini iki hastane çekiyor devlet hastanesi olarak

Özelde 1.300 TL nerede çekiliyor?

Çok pahalıymış. Ben en pahalı 5.600 TL fiyat aldım. Daha küçük bir hastanede 2.000 TL'ye buldum. İstanbul'da. Siz de daha küçük bir hastanede daha uyguna bulabilirsiniz bence.
İstanbula gidedeğim bende 5500 sonomed regl olmayı bekliyorum kuzum. Anestezili bu arada

Hayırlı olsun. Sonomed de biraz yüksek gelmişti bana. Özellikle orayı tercih etmenizin bir sebebi mi var? Öyle ise ben de ona göre yer seçimimi yapayım
Burada herkes çok memnun anestezisiz bile çektirenler olmuş ama ben kürtajda çok gerildiğim ve travma yaşadığım işin anestezi istiyorum beşiktaşta fulya görüntüleme merkezi ilede görüştüm 6500 dedi anestezili. 3000 tl anestezisiz bir akrabamda hastanede çalışıyor ona sordum anestesiziz 2500 e çekiyormuş

Fatihte hekimoglu görüntüleme 1300 tl fiyat verdi bana bilginize tabi yılbaşından sonra değişir büyük ihtimalle

Eğer gidersen bana tecrübe ni anlatirmisin benim adetim daha var randevu olusturmadim :)

Eğer gidersen bana tecrübe ni anlatirmisin benim adetim daha var randevu olusturmadim :)
Bana yazdınız sanırım. Öncelikle en uygun fiyatlı yer 1.300 TL ki zaten bu çok da yüksek bir fiyat sayılmaz. Çocuk doğduktan sonra çok daha fazla masraf oluyor valla. Bu yola ciktiysak zaten maddiyat olmadan olmaz. Hekimoğlu dediğiniz yer en uygunu ancak bana biraz uzak. Genel olarak ben tecrübe etmiştim hsg çekimini. Yıllar önce cektirmistim. Oradan biliyorum. Öyle anlatıldıgi gibi zor bir işlem değil.

Tsk ederim ben ilk defa cektiricem adet olsun bitsin onu bekliyorum randevu alabilirsem o zamana cektiricem

Ben geçen yıl bu ay çekildim tıp merkezinde 2000 küsürdü girmemle çıkmam bir oldu anesteziliydi çok korkuyordum aslında ama hiç bir şey hatırlamıyorum normal ağrım vs hiç bir şey olmadı biraz anestezi altında baygın oluyorsun o kadar gayet kolay ve rahat gecdi çok şükür iki tüp de açık ve normaldi her sey.

Back
X