Devlet Hastanesinde HSG çekimi

Hadi hayırlısı bakal

çekim yaptırdım. Hekimoğlu uzak oldugundan Anadolu yakasında bir hastanede çektirdim. Çok zordu. Kısa sürdü Allah'tan yoksa dayanilacak gibi olmazdı. Seneler önce Şişli 'de echomarda çektirdim ve hiç sorun yoktu ki o zaman yeni evliydim. Şimdi doğum yapmış bir kadın olmama rağmen cok zorlandim. Hiç de teselli etmediler. Güler yüzlü, anlayışlı yaklasmadilar..yer seçimi çok önemliymiş arkadaşlar.

Geçmiş olsun ben nasıl atlatacağim bakalim
Teşekkürler. Bu arada benim regl üzerinden çok geçmişti. O nedenle de çok acı olmuş olabilir. Reglin hemen ertesinde çektirmenizi tavsiye ederim. Sonomedde sorun olmaz zaten tahminim. Doktorum orayı tavsiye etmişti ancak yer uzak kaliyor diye gitmedim

Ben Avrupa yakasında oturuyorum daha adet olmadım bakıyorum yılbaşı giricek araya en yakınım 6000 tl fiyat çekti 1300 fatihte buldum şimdilik bakmakmaktayim sadece adet olunca randevu için arayacam

Merhaba ben devlette yaptırdım muayeneleri tamamladıktan sonra gerek görülürse adetin 2. 3. Günü gidiliyor adetin ne zaman bittiği soruluyor bittiği günün ardı yada sonraki gün de yapılıyor isteseler de ileri güne atamıyorlar çünkü adetin ardına çekilmesi gerekiyor geçmiş olsun
Hangi devlet hastanelerinde hsg çekimi oluyor bilginiz var mi

Back
X