Adet gecikmesi derken nasıl yaniYa sperm sorunu yok. Adet gecikmem var. Duzlemiyo. Birde hormon sonucu derken anlamdm hamile kalamiyorum yaotrmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gecikmesi derken nasıl yaniYa sperm sorunu yok. Adet gecikmem var. Duzlemiyo. Birde hormon sonucu derken anlamdm hamile kalamiyorum yaotrmak istiyorum
Gecikmem oluyo genelde sinir stersten oluyo sanirimAdet gecikmesi derken nasıl yani
Ama gecikme 40 gün ve üzeri ol adıkça genelde sıkıntı olmuyor diye biliyorumGecikmem oluyo genelde sinir stersten oluyo sanirim
Fsh sonucu 6.08Canım FSH lh e2 sonucun temiz mi polikist yada miyom var mı
Canım FSH lh e2 sonucun temiz mi polikist yada miyom var mı
Bugun tam 46 gun bazen 2 gun bazen bes gun bazen 10 gun bazen boyleAma gecikme 40 gün ve üzeri ol adıkça genelde sıkıntı olmuyor diye biliyorum
Ben birde yikandigim gundem hesapliyorum dogrumu yani en son 11 temmuzda yikandim oldugum ilk gunden hesaplamiyom yikandigimdan hesapliyorumAma gecikme 40 gün ve üzeri ol adıkça genelde sıkıntı olmuyor diye biliyorum
Haha sanirim ben artk kafayi yedim 15 gun olmus ben ta 11 temmuzdan itiberen sayiyorum ey allahim 15 gun gecmisAma gecikme 40 gün ve üzeri ol adıkça genelde sıkıntı olmuyor diye biliyorum
Canım adetin birinci günü ilk olduğun günden sonraki adetinin başlayacağı güne kadar gecen süreyi hesapla canım o şekilde oluyor hesapHaha sanirim ben artk kafayi yedim 15 gun olmus ben ta 11 temmuzdan itiberen sayiyorum ey allahim 15 gun gecmis
Canım bide sen saraçoğlunın kürklerine bak adet düzeni içinde bişeyler vardır hatta soğan kurunu incele derim benHaha sanirim ben artk kafayi yedim 15 gun olmus ben ta 11 temmuzdan itiberen sayiyorum ey allahim 15 gun gecmis
Sogan midem kabul etmiyo cikariyorum hemen benlik degil yaCanım bide sen saraçoğlunın kürklerine bak adet düzeni içinde bişeyler vardır hatta soğan kurunu incele derim ben
Başka kürlerde olabilir canım hormon ilaçlarından iyidirSogan midem kabul etmiyo cikariyorum hemen benlik degil ya
Bi bakarim canim o zamanBaşka kürlerde olabilir canım hormon ilaçlarından iyidir
Siz nerde çektiğiniz acaba ben hangi devlet hastanesine sorduysam çekilmiyor dediler özele de sordum 1500_3000arasi diyolarBen devlette çekildim hiç öyle ağrı sızı olmadı. Hatta döndüm doktora bu muydu dedim :) bende korkmuştum. Bi kaç dklık işlem. Dışarda para verdiğine değmez.
Bende vajinusmus yaşadım, ve hsg çektirdim. Özelde çektirdim ve anestezisiz. Yaaa 1-2 dk sürmüyor. Korkacak bişey yokmerhaba kızlar sürekli konu açıp bişeyler soruyorum biliyorumama bu konuda benim için önemli 1 ay daha gebe kalamazsam devlet hastanesinde hsg çektirmek istiyorum. özellerde çok pahalı ama devlette de anstezi olmadan çekiliyormuş. ben vajinal muayeden çok korkuyorum çok kasıyorum sebebi de 6 ay vajinumus yaşamış olmam. sadece bi kere doktorum iyi çıktı smear testi verdim ama onu verirken de alet yerleştirirken çok kastım canım çok yandı sonra biraz gevşedim ama zor oldu işte. şimdi çoğu yerde gördüm anestezi olmadan kasarsan kapalı gibi görünüp yanlış yönlendirme oluyormuş. ben ne yapmalıyım bana bi akıl verin kara kara düşünüyorum
bunu gittiğim doktor mu yapıyor yoksa başka bi yerde başka bi görevliye mi yönlendiriyor ?
Canim ozel görüntüleme merkezleri 250-400 arası bende ozel görüntüleme merkezinde çekildim 5dk sürmüyor ve anestezi falan olmadı ağrı sizida olmadi hic.Siz nerde çektiğiniz acaba ben hangi devlet hastanesine sorduysam çekilmiyor dediler özele de sordum 1500_3000arasi diyolar
Merhaba hangi devlet hastanesinde cektirmistiniz acabaBen devlette çekildim hiç öyle ağrı sızı olmadı. Hatta döndüm doktora bu muydu dedim :) bende korkmuştum. Bi kaç dklık işlem. Dışarda para verdiğine değmez.