• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet Hastanesinde normal dogum

Demos85

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
21
12
8
39
Merhaba kızlar,
30+2 haftalik hamileyim, şu anda özel bir hastaneye kontrole gidiyorum. Doğumu da bu hastanede yapmayı düşünüyordum fakat özel nedenlerden dolayı maalesef yapamayacagim. Aranızda devlet hastanesinde normal doğum yapıp memnun kalan var mıdır? Özellikle Eskişehir devlet hastanesinde doğum yapan bayanlar varsa fikirlerini , tecrübelerini almayi çok isterim . Şimdiden çok teşekkür ederim...

Devlet Hastanesinde dogum yapıp tecrübelerini paylaşacak kimse yok mu yani anlaşılan herkes özelde doğuruyor

Devlet Hastanesinde dogum yapıp tecrübelerini paylaşacak kimse yok mu yani anlaşılan herkes özelde doğuruyor
Canım ben geçen sene 29 aralıkta devlet hastanesinde küçük bir ilçede doğum yaptım. Birkaç defa özele de gittim ama devlet hastanesindeki kontrollerimi de ihmal etmiyordum. yani ikisi bir aradaydı. Eğer bir sorun çıkarsa (bebek dönmezse, kordon bağı dolanırsa vs) sezeryanı gerektirecek bir durm olsaydı özelde yapacaktım.. Ama Alla'a çok şükür ki bir sorun yoktu o yüzden normalde yaptım. Çünkü özelde de normal doğumu ebeler yaptırıyordu o yüzden hiç gerek yok dedim. zaten devlet hastanesinde şekerden dolayı birkaç gün yatmıştım o yüzden streril mi temiz mi rahat mı biliyordum.. Çok da memnun kaldım. Ama eskişehir için bilemicem durum nasıl.. Bence bi kontrole git bakalım tutumları vs nasıl?

2014 yılında oğlumu konya da bir araştırma hastanesinde doğumumu yaptım . ikinci çocuğuMuda aynı hastanede doğum yapicam .
Bir sıkıntı problem yaşamadım . ve çok memnun kaldım . özel hastaneyle çok bir farkı yok , tek farkı var oda doğuma yanına biri giriyor . diğerinde girmiyor .
bu yüzdende devlet hastanesinde girmek kötü bişey değil

Cevaplariniz için çok teşekkür ederim kızlar ,gerçekten içimi çok rahatlattiniz . bir de sancı sırasında özel bir oda yok sanırım değil mi sancı odasında tüm hamileler sancı çekiyor doğumu gelen dogumhaeye giriyor yanlış mı biliyorum?

Benim yengem İzmirde en büyük devlet hastanelerinden birinde doğum yaptı. İçeriye alıp bi köşeye koymuşlar. Bebek gelmeye başlayınca bağırmaya başlamış doğum başladı nolur yardım edin diye kimse umursamamiş . Bebeğin kafası sedyeye düşünce anca müdahale etmişler. Görümceme yine öyle iki çocuğu için her gittiğinde kesinlikle engelli bu çocuklar dediler ikisi de şu an gayet sağlıklı. Ne bileyim her yer böyle değildir ama çok olay duyuyorum böyle

Benim yengem İzmirde en büyük devlet hastanelerinden birinde doğum yaptı. İçeriye alıp bi köşeye koymuşlar. Bebek gelmeye başlayınca bağırmaya başlamış doğum başladı nolur yardım edin diye kimse umursamamiş . Bebeğin kafası sedyeye düşünce anca müdahale etmişler. Görümceme yine öyle iki çocuğu için her gittiğinde kesinlikle engelli bu çocuklar dediler ikisi de şu an gayet sağlıklı. Ne bileyim her yer böyle değildir ama çok olay duyuyorum böyle

Cevap için tesk ederim cnm. Bugün randevu alıp gittim, randevu almama rağmen 1 saate yakın muayene sırası bekledim . bekledib de ne oldu dersen Dr zahmet edip ultrasona bile sokmadi (odasındaki ultrason iyi değilmiş,ultrason odasında bakılacakmis,her hasta için değerli vaktimi ayırmak zor geliyor demiyor da) daha sonra kan tahlili falan istedi,onlar için Allah bilir ne kadar bekleyecektim bilemem tabii . kendimi o kadar kötü,önemsiz baştan savilmis hissettim ki hiçbir işlem yapmadan çıktım gittim . Hastane zaten Suriye lilerle dolmuş tasmis , almış başını gitmiş, internette ve çevremde en çok ovulen Dr muayene sırasında cep telefonuyla oynuyor . Yani hastaneden hiç memnun kalmadim malaesef. O şartlar altındaki bi hastaneye de asla güvenip doğum yapamam sanırım .

2014 yılında oğlumu konya da bir araştırma hastanesinde doğumumu yaptım . ikinci çocuğuMuda aynı hastanede doğum yapicam .
Bir sıkıntı problem yaşamadım . ve çok memnun kaldım . özel hastaneyle çok bir farkı yok , tek farkı var oda doğuma yanına biri giriyor . diğerinde girmiyor .
bu yüzdende devlet hastanesinde girmek kötü bişey değil

Tam anlayamadim hangisinde biri giriyor biri girmiyor tam açıklar mısınız

Eskişehir devlet hastanesinde Teoman mislin var ona gitmenizi tavsiye ederim çok iyi bir doktor

Veya Eskişehir de tıp fakültesinede gidebilirsiniz oranın
Yakınım tıp fakültesinde doğum yaptı çok da memnun kaldı

Cevaplariniz için çok teşekkür ederim kızlar ,gerçekten içimi çok rahatlattiniz . bir de sancı sırasında özel bir oda yok sanırım değil mi sancı odasında tüm hamileler sancı çekiyor doğumu gelen dogumhaeye giriyor yanlış mı biliyorum?
Sancı için ayrı bi oda tıp fakültesinde var canım

Back
X