Devlet hastanesinde sezeryan doğum

Jasmin raul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
4
0
1
29
Merhaba kızlar. Turkiyede yabancıyım. Geldiğimde gebe olduğumu oyrendim.. Özel hastanelerde sezeryan doğum bahaliymiş. Devlet hastanesinde durum nasıl? Bilgili olan varsa yazsın lütfen :KK15:

Merhaba kızlar. Turkiyede yabancıyım. Geldiğimde gebe olduğumu oyrendim.. Özel hastanelerde sezeryan doğum bahaliymiş. Devlet hastanesinde durum nasıl? Bilgili olan varsa yazsın lütfen :KK15:

Devlet hastanesinde istege bagli sezeryan yapilmiyor bebegin durumuna gore gerekirse yaptiriliyor. Oncelik normal dogumda... bide sartlar ozelden farkli refaketçi ziyaretci falan ozeldeko gibi degil herkesi almiyolar iceri.

Devlet hastanesinde istege bagli sezeryan yapilmiyor bebegin durumuna gore gerekirse yaptiriliyor. Oncelik normal dogumda... bide sartlar ozelden farkli refaketçi ziyaretci falan ozeldeko gibi degil herkesi almiyolar iceri.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canim. Bende ilk dogum sezeryan oldu. O yüzden yine sezeryan olucak

Siz nerdesiniz ona göre size yakın hastabelerde tadavi gören ya da doğum yapmış olan hanımlar yazar.

Bakirkoy devlet hakkında bilginiz var mı nasıl Bi yer sezeryan dogum konusunda iyiler mi

Bakirkoy devlet hakkında bilginiz var mı nasıl Bi yer sezeryan dogum konusunda iyiler mi
Bakırköy devlet derken Sadi konuk u mu kastettin canım? Eğer öyleyse asla tavsiye etmem. Ben hamileyken rahatsızlanmıştım, yakın diye oraya gittik, gittiğimize pişman olduk. Doktorları çok ilgisiz, sürekli hastaları azarlayan bir dr vardı hatta. Bir kadının suyu geldi, yatak yok diye almadılar vs vs

Back
X