Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar. Turkiyede yabancıyım. Geldiğimde gebe olduğumu oyrendim.. Özel hastanelerde sezeryan doğum bahaliymiş. Devlet hastanesinde durum nasıl? Bilgili olan varsa yazsın lütfen
Merhaba kızlar. Turkiyede yabancıyım. Geldiğimde gebe olduğumu oyrendim.. Özel hastanelerde sezeryan doğum bahaliymiş. Devlet hastanesinde durum nasıl? Bilgili olan varsa yazsın lütfen
Devlet hastanesinde istege bagli sezeryan yapilmiyor bebegin durumuna gore gerekirse yaptiriliyor. Oncelik normal dogumda... bide sartlar ozelden farkli refaketçi ziyaretci falan ozeldeko gibi degil herkesi almiyolar iceri.
Devlet hastanesinde istege bagli sezeryan yapilmiyor bebegin durumuna gore gerekirse yaptiriliyor. Oncelik normal dogumda... bide sartlar ozelden farkli refaketçi ziyaretci falan ozeldeko gibi degil herkesi almiyolar iceri.
Bakırköy devlet derken Sadi konuk u mu kastettin canım? Eğer öyleyse asla tavsiye etmem. Ben hamileyken rahatsızlanmıştım, yakın diye oraya gittik, gittiğimize pişman olduk. Doktorları çok ilgisiz, sürekli hastaları azarlayan bir dr vardı hatta. Bir kadının suyu geldi, yatak yok diye almadılar vs vs