- 22 Kasım 2023
- 1.175
- 640
- 43
- 30
- Konu Sahibi Reed Flowers
İstanbulda yaşıyorum benim gibi istanbulda yaşayıp devlet hastanesinde sprem testi veriliyor mu bilginiz varmi ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyelim de doğrusu nedirYaayazim hatasi diyelim mi
![]()
Devlet hastanesinde sprem testi yapiliyor muDiyelim de doğrusu nedir![]()
Umarım erkek değilsinizDevlet hastanesinde sprem testi yapiliyor mu![]()
Profilimde gezebilirsiniz supheniz varsa yazdığım mesajlarima vsUmarım erkek değilsinizyapılıyor
![]()
Kırıcı olmak istemedim kusura bakmayın yazıyı 10 kez okuyunca öyle sandım sadeceProfilimde gezebilirsiniz supheniz varsa yazdığım mesajlarima vs
EstağfurullahKırıcı olmak istemedim kusura bakmayın yazıyı 10 kez okuyunca öyle sandım sadece![]()
OlabilirEstağfurullahyazim hatası olmuş o yüzden yanlış anlamaniz çok normal dikkatsizligime verin
![]()
Ben butun kontrollerimi yaptırdım doktorum eşinde test yaptirsin dedi o yüzden bu telaşim bu ay sonu ufak bi izni olucak özeller ateş pahasi o yüzden devlette var mıdir diye merak ettim kaç güne cikar pekiOlabilir![]()
Benim eşim devlette yaptırdı ve aynı gün içerisinde cikti sonuçlarıBen butun kontrollerimi yaptırdım doktorum eşinde test yaptirsin dedi o yüzden bu telaşim bu ay sonu ufak bi izni olucak özeller ateş pahasi o yüzden devlette var mıdir diye merak ettim kaç güne cikar peki
Teşekkür ederim canimBenim eşim devlette yaptırdı ve aynı gün içerisinde cikti sonuçları
Aynı gün çıkıyor diye biliyorumBen butun kontrollerimi yaptırdım doktorum eşinde test yaptirsin dedi o yüzden bu telaşim bu ay sonu ufak bi izni olucak özeller ateş pahasi o yüzden devlette var mıdir diye merak ettim kaç güne cikar peki