devlet hastanesinde sünnet

mizginross

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
24
4
1
39
Arkadaşlar bikonuda fikir almak istedim 6 aylik oğlum pipisini çok kaşiyor annem falan da bakti bi tahriş yoktu kizarma falan ama ne zaman altini açsam eli inmiyo orasindan dün devlet hs götürdüm dr ucu dar ama bıseyi yok dedi alişkanlik yapmis dedi annemde israrla bu çocuğun sünnet olmasi lazim dıyor hadi yapsak çok küçük deilmi devlette yaptirmayida kimse tavsiye etmedi özelde 400 tl diyor sızce ne yapmayalim ucu dar ne demek ķötü biseymi sünnet yaptirsammi

Bende devlette yaptiracaktim ama altı aylıktan önce gitmiştim yapmadılar..su an bir yaşında zaten askıya aldık..ama kk dan şunu öğrendim her devlet bir değil, doktoru iyi araştırın..o pipi kaşıma olayı bizde de vardı şuan öyle bisey yok bırakıyorlar..pipi derisini arada çek yapışmasın ama.. yapışık olduğunda sünnet de zor oluyor, iyileşme sürecide ..

Benim arkadasim devlette kestirdi hemde 2 aylik iken bebegi, hic bir sorun yasamadi.

Ayrica bebegi nekadar küçük iken kestirirsen okadar cabuk iyilesir. Dogduktan bir kaç gun sonra kestirenler bile var, cocuk kipirdamadigi icin daha kolay ve cabuk iyilesiyormus.

Şimdi doğar doğmaz yapıyorlar sünneti.
Hiç bir problem olmaz.

Bölgesel anestezi isteyin komple bayılmasına müsaade etmeyin. Sünnet sonuçta yarım saat bile sürmüyor.

Eğer durumun müsaitse iyi bir özel hastaneye gidebilirsin. Ama bir terslik olacaksa illa devlette de oluyor özelde de oluyor. Doktoru çok önemli bence iyi bir araştır. Yakınlarından yaptırıp memnun kalanları değerlendir olmadı kk da araştır illaki bu konu ile ilgili dr. Bilgisi verilmiştir.

bizim arkadas yaptirdi bebekken pisman oldu sunnetten sonra bez baglandigi icin cok cani yanmis cok aglamis bebis aklim olsa daha gec yapardim diyor en azindan altinda bez olmazdi diyor

Ayy içim bi tuhaf oldu bir arkadaşımin 3 yaşında oğludur eli hep pipisinde! Çok kötü bir görüntü
Devlet Hastanesinda sunnet tavsiye ederim benim akrabam özelde ben devlette yaptırdım
Bizimki hemen iyileşti onunki enfeksiyon kapmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…