Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Psikolog ilaç vermiyo bildiğim kadarıyla. . Bana vermedi.. psikiyatri ya gitmiştim o verdi ama devam etmedm kendini ilaca alistrma dediler bnde devam etmedm..
Devlet hastanesinde alelacele derdimi dinleyecek bi psikoloğa gitmektense RAM a gitmeyi daha etkili buluyorum. Bide bunu deneseniz ? Yani öfke kontrolü gibi nefes egzersizi tarzında ilaçsız tedavilerde tabi.
Devlet hastanesinde alelacele derdimi dinleyecek bi psikoloğa gitmektense RAM a gitmeyi daha etkili buluyorum. Bide bunu deneseniz ? Yani öfke kontrolü gibi nefes egzersizi tarzında ilaçsız tedavilerde tabi.
Öncelikle elinizde bi raporunuzun olması gerekiyor hastaneden alınmış daha sonra kayıt yaptırıyosunuz. Müsait olduğunuz günleri yazıyosunuz sizi arıyorlar ve başlıyosunuz :)
Öncelikle elinizde bi raporunuzun olması gerekiyor hastaneden alınmış daha sonra kayıt yaptırıyosunuz. Müsait olduğunuz günleri yazıyosunuz sizi arıyorlar ve başlıyosunuz :)